Kingsley Coman, Harry Kane, Kim Min-jae osv ser skuffet ut etter Frankfurt 5-1 Bayern, 9. desember 2023.

Pinlig nederlag for tirsdagens motstander også

Her er vår gjennomgang av hvordan det gikk i helga med de andre lagene i Uniteds Champions League-gruppe – naturlig nok med et hovedfokus på Bayern München.

De tapte faktisk med flere mål enn United denne gangen.

Eintracht Frankfurt 5-1 Bayern München

United kan potensielt ha en fordel av å møte et Bayern München-lag som har lite å spille for i Champions League, men lørdagens resultat mot Eintracht Frankfurt var så horribelt at det trolig vil være et svært revansjelystent Bayern-lag som tar turen til Old Trafford.

Hele 5-1 ble det til slutt til Eintracht Frankfurt.

Frankfurt så ut til å gå til pause med en 3-0-ledelse etter en svært svak førsteomgang fra Bayern, men da Joshua Kimmich reduserte like før hvilen, så tenkte vel kanskje noen at det kunne komme et comeback.

TAPTE PÅ PINLIG VIS: Harry Kane og Bayern München.

Slik gikk det ikke. Hjemmelaget scoret heller etter fem- og femten minutter av andreomgangen, og Bayern klarte aldri å slå tilbake.

Serge Gnabry skadet seg ellers bare noen minutter etter å ha kommet innpå, og er nok høyst usikker til tirsdagens kamp.

Bayern ligger tre poeng bak Leverkusen (med like mange kamper spilt) i den tyske ligaen.

Bayern München: Manuel Neuer; Noussair Mazraoui (Konrad Laimer, 46.), Dayot Upamecano, Min-jae Kim, Alphonso Davies (Raphaël Guerreiro, 46.), Joshua Kimmich, Leon Goretzka, Kingsley Coman (Serge Gnabry, 66. (Jamal Musiala, 71.)), Eric Maxim Choupo-Moting (Thomas Müller, 66.), Leroy Sané, Harry Kane.

Ubenyttede innbyttere: Sven Ulreich, Frans Krätzig, Aleksandar Pavlovic, Mathys Tel.

Silkeborg 1-2 FC København

Dette var den andre av to kvartfinalekamper i den danske cupen, og det gjør at dette resultatet ikke er like hyggelig som det ser ut til for FC København.

FCK tapte nemlig det første oppgjøret 0-2 hjemme for noen dager siden, og dermed gjør dette resultatet at Rasmus Højlunds gamleklubb er ute av turneringen, og ikke kommer til å klare å forsvare tittelen.

Et selvmål og et mål av Christian Sørensen gjorde at de ledet med de nødvendige to målene til pause, men Silkeborg reduserte med litt over 20 minutter igjen.

Her var det altså seier og tap i en og samme kamp – la oss håpe at de får seg et uavgjortresultat også om noen dager.

FC København-trener Jacob Neestrup (24.10.2023)
NEPPE FORNØYD: FCK-trener Jacob Neestrup.

Galatasaray 3-1 Adana Demirspor

Galatasaray vant 3-1 hjemme mot Adana Demirspor, men det var ikke så komfortabelt.

Det så uansett veldig bra ut da de ledet 2-0 etter en halvtime etter scoringer av Sacha Boey og Kerem Akturkoglu, men like før pause reduserte bortelaget gjennom et M'Baye Niang-straffespark.

Det stod 2-1 helt frem til overtid av andreomgangen, da det ble et nytt straffespark, og Mauro Icardi økte til 3-1 for Galatasaray.

Galatasaray har 40 poeng, samme antall som serieleder Fenerbahce som har en noe bedre målforskjell enn erkerivalen.

Sacha Boey før kampen mot United, 03.10.2023.
SCORET GALATASARAYS FØRSTE: Sacha Boey.