uno-podkasten

«UNO»:

Passerte én million avspillinger

Publisert Sist oppdatert

13. mars 2023 gjennomførte Jon Martin, Eivind og Fredrik Uno-debuten i Supporterklubbens hjemmesnekrede podkaststudio i Supporterklubbens lokaler i Oslo.

295 dager og 88 episoder senere har Uno passert hele én million avspillinger.

– Podkast ble og er et satsingsområde for Supporterklubben, og det er ekstremt gledelig å se den mottakelsen Uno har fått på bare kort tid, sier ansvarlig redaktør Dag Langerød.

ÉN MILLION: 1,000,513 har lyttet til Uno-podkasten siden oppstarten i mars 2023. Tallene er fra tirsdag 2. januar.

Uno har etablert seg helt i toppen av landets største sportspodkaster og var den største både i uke 45, 49, 51 og 52, ifølge tall fra Podtoppen.

– Med tanke på hva United har levert på banen store deler av 2023, har det vært et tungt første år for Uno. Men vi har uansett hatt det veldig gøy og er utrolig glade for at det er så mange som hører på, som har latt seg engasjere og som har blitt med i gjengen. 

– Jeg kan med hånden på hjertet si at de som lytter og podkasten har gitt meg mer glede i 2023 enn det Manchester United har gjort, sier Eivind.

– Vi får så mange innspill, spørsmål, forslag, tanker, meninger og konstruktive tilbakemeldinger. Og det vil vi si tusen takk for. Det har været veldig gøy i 2023. Så bli med videre, sier Jon Martin.

Uno har som mål å være først og best på Manchester United og har breaket flere nyheter i podkasten. 

Selv om målgruppen naturligvis er Supporterklubbens medlemmer og United-fans generelt, er det dog flere enn bare United-fans som har Uno på øret.

- I tillegg har vi fått meldinger fra Arsenal og Tottenham-supportere som hører på oss. Og det er jo en kompliment. Tror jeg, hvert fall. Det kan selvfølgelig hende at de bare koser seg over motgangen vi som United-fans opplever, men vi velger å tro at det er en kombinasjon av skadefryd og at vi har noe fornuftig å komme med, fleiper Fredrik.

Uno har i løpet av 2023 hatt storfint besøk av blant andre René Meulensteen, Wes Brown, John O'Shea, Ander Herrera, Andy Mitten og Fabrizio Romano. I 2024 fortsetter jakten på flere storfisker og drømmegjester. 

- Listen med intervjuobjekter og gjester vi ønsker oss i Uno-studio er lang, men det er ingen hemmelighet at Ole Gunnar Solskjær står særdeles høyt på ønskelisten vår. Det hadde vært rått, sier trioen i kor.

Hittil har trioen også gjennomført to livepodkaster - i Oslo og i Manchester. Og det blir garantert flere i løpet av 2024.

Du kan abonnere på podkasten på Spotify og Apple.

Du kan også følge Uno på SnapchatTikTokInstagramTwitter og YouTube.

jon martin henriksen, fredrik filtvedt, eivind holth
JUBELTALL: Uno-podkasten har passert 1 000 000 lyttere.
Powered by Labrador CMS