Kommentarfelt 2024.

Oppdatering om det nye kommentarfeltet

Publisert

Supporterklubbens mål var hele tiden å ha på plass det nye kommentarfeltet i februar eller mars, men nå har vi kommet til april uten at det er på plass.

Det beklager vi.

Jeg kan si at jeg tirsdag denne uka hadde testet dette ferdig, fyrte av gårde noen siste spørsmål og så for meg en lansering enten denne eller senest neste uke.

Så fikk vi en tilbakemelding fra teknisk om at oppsettet likevel innebar at absolutt alle i hele verden ville kunne kommentere på de vanlige og åpne sakene. 

Det er noe jeg og vi ikke ønsker.

Derfor er vi nå igjen i en situasjon hvor vi venter på tekniske tilbakemeldinger på at dette problemet løses. 

Kommentarfeltet skal kun være for de av dere som er medlemmer. Det var jo også derfor det i utgangspunktet ble en pause uten kommentarfeltet, fordi det skulle settes opp mot Supporterklubbens nye medlemssystem, som kom på plass i januar/februar.

Jeg håper fortsatt at denne siste utfordringen kan løses raskt, men her får jeg ikke gjort annet enn å vente på tekniske avklaringer.

Det er imidlertid hyggelig å fastslå at en funksjon som var ønsket i det gamle kommentarfeltet nå kommer inn, og det er muligheten til å blokkere enkeltpersoner som du ikke ønsker å ha som en del av ditt kommentarfelt.

Skjermbilde fra det nye kommentarfeltet:

Kommentarfelt 2024. Test.
Powered by Labrador CMS