Rasmus Højlund fortviler over at en ball har havnet i mål bak André Onana mot Bayern München

Onana-tabbe, Højlund-mål og Casemiro-reduseringer i nytt United-tap

Bayern München har nå vunnet 14 kamper på rad i Champions League-gruppespillet – forrige poengtap var i 2020 borte mot Atlético Madrid da det ble 1-1.

Forrige poengtap på hjemmebane kom i oktober 2018 mot Erik ten Hags Ajax, men Ten Hag klarte ikke å gjenta bedriften med United.

United startet så godt på Allianz Arena, og var i mer enn en halv omgang det beste laget, men det var Bayern som scoret målene.

1-0 kom i det 28. minutt fra Leroy Sané etter en stor keepertabbe fra André Onana, og bare noen minutter senere doblet Serge Gnabry ledelsen for Bayern, og dermed var det plutselig en helt annen kamp.

Rasmus Højlund reduserte for United etter forarbeid fra Marcus Rashford, men kort tid etterpå handset Christian Eriksen, og etter en titt på video pekte den svenske dommeren på straffemerket, og Harry Kane satte ballen i mål.

Noen minutter før slutt reduserte Casemiro for United, men igjen kom det neste målet til Bayern, denne gangen på overtid, og selv etter ny Casemiro-redusering endte det 4-3 til hjemmelaget på Allianz Arena.

Under kan dere lese livereferatet fra vår livetjenesteleverandør.