Andre Onana mot Chelsea.

Onana klar for Wembley: - Vi drar dit for å vinne

Publisert Sist oppdatert

Etter en tøff start i United-drakta, stakk Andre Onana av med prisen for månedens beste spiller i United i mars. I likhet med Rasmus Højlund, har kameruneren spesielt vist seg fram etter årsskiftet. Onana er klar på at det å forsvare seg ikke er noe som kan gjøres alene, og legger ikke skjul på at det også er mye hardt arbeid fra laget som ligger bak prisen hans for månedens spiller. 

- Det er en belønning for hardt arbeid og mange timer bak (kulissene) med mine lagkamerater, trenere, og nå har vi noe å feire. Det viser hvor sterke vi har vært i forsvaret, for alene kan du ikke oppnå slike ting. Men sammen er vi sterkere, sier Onana om prisen som ble stemt frem av fansen. 

- Det er alltid en fin følelse når du vet at du kan stole på dem, ikke sant? Spesielt etter en tøff sesong, fordi det har vært en virkelig vanskelig sesong. Når du får denne typen belønning - spesielt fra fansen - er det en fin følelse.

Det er ikke bare Onana som har hatt en tøff sesong. Klubben har spilt sin dårligste sesong siden David Moyes i 2013/14 hvor laget endte på syvendeplass i Premier League. Nå ligger United igjen på syvendeplass, med like mange poeng som Newcastle med en enormt bedre målforskjell, og ti poeng bak Tottenham.

Til tross for den skuffende sesongen så langt i ligaen, ser Onana lyst på fremtiden i FA-cupen. Kameruneren gleder seg spesielt mye til å spille på Wembley, og innrømmer at han har sett mange av Uniteds tidligere kamper på London-stadion. Onana og ti andre spillere står klare søndag klokka 16:30 (skandinavisk tid), med Coventry på den andre banehalvdelen. 

- Det er veldig spennende, men som jeg alltid har sagt: når du spiller for denne fantastiske klubben, må du vinne. Det er semifinale; vi drar dit for å vinne.

- Det er en veldig god motstander, og denne kampen kommer til å bli tøff, men vi er Manchester United så vi må være klare for å slå dem.

Powered by Labrador CMS