- Om vi skal ha håp om topp fire må vi vinne

Publisert

Erik ten Hag ønsker at United skal ta nye steg og knappe inn på forspranget som Aston Villa har på United, men er klar over at det ikke kommer gratis. 

I intervju med MUTV før kampstart sier nederlenderen at dette er en av mange finaler for laget hans i tiden fremover.

- Vi må ta dem igjen. Vi har tatt steg i riktig retning og i dag er det en mulighet til å ta det neste steget. Dette er en liten finale. Vi vet hvilken posisjon vi er i og vi må fortsette å utvikle oss. Det gjelder ikke bare som lag, men også individuelt. 

Raphaël Varane og Harry Maguire starter som stopperpar for første gang i Premier League denne sesongen og ten Hag får spørsmål om hvordan han tenker rundt forsvaret mot et Villa-lag som kommer til å presse høyt.

- Vi må være godt organisert, samtidig er det viktig at vi tar duellene og er best i dem. Når vi er best der så må vi gi dem utfordringer når vi har ballen og være sikre i vårt spill. Klarer vi det kommer det til å være rom for oss å angripe i noe vi må jobbe for å få til.

I møtet med Sky Sports er Ten Hag litt mer utdypende om valget av stopperpar og det at dette er en veldig viktig kamp.

STOPPERPAR: Raphaël Varane og Harry Maguire

- Vi må vinne hver kamp. Om vi skal komme inn topp fire så må vi vinne i dag.

- Varane spilte veldig bra opp mot Ollie Watkins sist og Harry Maguire er vant til å spille som venstre stopper. Det at Luke Shaw er tilbake er en ekstra trygghet da de forstår hverandre veldig godt i banespillet.

 

Powered by Labrador CMS