Montasje av Oliver som fikk drakta til Christian Eriksen etter seieren mot Brentford.

Oliver (15) fikk Eriksens drakt etter snuoperasjonen: – Han ga meg tommelen opp før kampen

Publisert Sist oppdatert

Det var svært mange blide fjes som returnerte fra Old Trafford til Supporterklubbens buss i Chester Road etter snuoperasjonen mot Brentford. 

Det ene blide ansiktet skilte seg uansett ut i mengden: 15 år gamle Oliver Strandlie-Persen var storfornøyd med den dramatiske seieren – og hadde i tillegg sikret seg den brukte drakten til Christian Eriksen (se video av det nederst i artikkelen).

Oliver Strandlie-Persen (15) med Christian Eriksens brukte drakt fra Brentford-seieren 07.10.2023).
FIKK TAK I ERIKSENS DRAKT: Oliver Strandlie-Persen.

Strandlie-Persen, som var på sin andre kamp på Old Trafford, hadde planen klar for å få tak i Eriksens drakt.

For det første hadde familien tatt kontakt med turansvarlig Jørgen Rangnes i Supporterklubben for å sikre seg en plass langt nede på Sir Bobby Charlton Stand, og de var veldig fornøyde med plassene de ble tildelt. 

For det andre hadde Oliver (med litt hjelp fra sin mor som jobber som grafisk designer) med seg en plakat som familien tenkte at Eriksen ville legge merke til – og det gjorde han. 

Da spillerne gikk ut før kampen, og Eriksen gikk ut sammen med de andre innbytterne, så sendte han et blikk bort til Oliver & co – før han også sendte et tydeligere signal om at han hadde lagt merke til plakaten. 

– Han ga meg tommelen opp da han gikk ut på Old Trafford før kampen, og etter kampslutt kom han bort med drakten sin, forteller en blid Oliver til united.no. 

Han har selv en dansk mormor, og dermed var det ekstra stas å få tak i drakten til en dansk fotballegende.

15-åringen har hatt United-drakt fra hvert år siden han ble født, trolig litt takket være en far som har vært United-supporter siden barndommen (og medlem i Supporterklubben siden 1990), og den nyeste drakten i samlingen er nok litt mer betydningsfull enn de andre draktene – selv om den luktet svette.

Powered by Labrador CMS