Nytt system - kommentarfeltet forsvinner midlertidig

Publisert Sist oppdatert

Supporterklubben byttet mandag fra WordPress til Labrador som publiseringsverktøy. Det innebærer at vi byttet systemene alle artikler på united.no produseres i. Det betyr også at alle tidligere united.no-artikler er flyttet over til dette systemet.

Dessverre medførte systemflyttingen noen tekniske utfordringer, blant annet med innloggingen, men det skal være løst tirsdag ettermiddag.

Har du problemer med innlogging - kontakt oss her

En negativ konsekvens på kort og mellomlang sikt er at kommentarfeltet på united.no forsvinner. Et nytt kommentarfelt kommer, men det må kobles til et helt nytt medlemssystem som også skal rulles ut om noen få måneder.

Et alternativ var å ha et kommentarfelt som var åpent for alle, også ikke-medlemmer og dermed også supportere fra andre lag som eventuelt ville ha lyst til å herje hos oss, men det har undertegnede sagt nei til.

Det betyr at det nye kommentarfeltet først vil komme på plass når det er koblet opp mot det nye medlemssystemet som skal være på plass senere i denne sesongen.

I mellomtiden vil vi bruke Facebook-gruppen vår i noe større grad enn tidligere.

Hvis du skulle ha noen generelle spørsmål om united.no og denne endringen, send mail til [email protected]. Gjelder det ikke redaksjonelle spørsmål så bruk helst kontaktskjemaet på united.no her.

Dag Langerød
Ansvarlig redaktør

Powered by Labrador CMS