Sir Bobby Charlton-bilde ved The Trafford.

MANCHESTER-TIPS:

Nye severdigheter nær Old Trafford

Publisert Sist oppdatert

United spiller nå tre hjemmekamper på rad, og siden forrige hjemmekamp, mot Luton, er det et par nye severdigheter nær Uniteds storstue.

Bare noen dager etter seieren mot Luton så kom det nemlig opp et veggmaleri av nylig avdøde Sir Bobby Charlton på den ene siden av puben The Trafford, som ligger midt i krysset foran veien ned mot Old Trafford.

Det er en ganske enkel og fin fotomulighet for enhver som skal se enten Chelsea-, Bournemouth- eller Bayern-kampen.

Fra før av vil de som har kikket seg litt om utenfor arenaen også vite at det er et stort veggmaleri av kvinnelagets og verdens beste keeper, Mary Earps, et lite steinkast nærmere Old Trafford enn Sir Bobby-veggmaleriet. 

Det er på den ene veggen i sidegaten mellom veien til Old Trafford, Sir Matt Busby Way, og Bishop Blaize.

Som om ikke det er nok: Mens vi nå venter på at Sir Jim Ratcliffe skal overta det sportslige ansvaret i forbindelse med sitt 25%-minoritetskjøp av United, så har han nå fått en hilsen like ved Old Trafford.

Skiltet «Welcome to Manchester» med et bilde av Sir Jim er nemlig også på plass på Trafford Wharf Road, som er veien som går langs kanalen, blant annet forbi Media City og på veien inn til Hotel Football og Old Trafford. På skiltet er det også skrevet #notosportswashing.

Hvis du drømmer om en tur til Old Trafford denne sesongen, så er flesteparten av Supporterklubbens 500 sesongkort til hver kamp allerede utsolgt, men det er et par av kampene vi ikke har begynte å selge til - fordi de kan bli flyttet på grunn av krasj med cuprunder. Les mer om hva som er tilgjengelig her!

Her kan du lese flere saker om Manchester!

Har du tips om restauranter, puber, områder, butikker eller annet vi bør nevne i Manchester? Jeg blir glad for alt

Eller kjenner du byen godt og vil la deg intervjue om det du liker best?

Powered by Labrador CMS