Garnacho i aksjon med ball mot West Ham.

Ny skuffelse – over seks timer uten mål

Publisert Sist oppdatert

United reiste til West Ham uten sine fire beste stoppere, Martinez, Varane, Maguire og Lindelöf, noe som betød Jonny Evans og debutant Willy Kambwala (19) fra start. Det ga kanskje en indikasjon på hva som var i vente.

Det var imidlertid United som burde ledet før pause.

Selv med den 10. stopperkonstellasjonen for sesongen så nøytraliserte United hjemmelaget. På motsatt side spilte Antony fri Alejandro Garnacho alene med keeper, men uten at kantspilleren klarte å ta vare på sjansen.

Garnacho skyter på en stor mulighet mot West Ham.

Litt senere i 1. omgangen kom Garnacho igjen fri, men denne gangen gikk han for et innlegg som ble blokkert.

Kampen fortsatte ganske så sjansefattig lenge også etter pause, men West Ham fikk sin første sjanse på en heading etter corner, og 18 minutter før slutt så smalt det bak André Onana. 

Jarrod Bowen ble spilt fri alene mot Onana, kameruneren fikk stanset forsøket, men ballen spratt i Bowen og inn i hjørnet.

Seks minutter senere hadde 18 år gamle Kobbie Mainoo en stygg ballmist på egen hgalvdel, som Mohamed Kudus utnyttet til å øke ledelsen, i en situasjon United egentlig trillet ball på egen halvdel.

Dermed tapte United igjen. 

Erik ten Hags utvalgte har også nå spilt seks timer og 21 minutter uten å score mål – mot West Ham, mot Liverpool, mot Bayern München og mot Bournemouth. Forrige gang United scoret var da Scott McTominay ga 2-1-ledelse i 69. minutt mot Chelsea 6. desember.

Se video-sammendraget fra kampen her:

Ifølge BT Sports er det 31 år siden sist United gikk fire kamper uten scoring.

United står med 18 mål på 18 kamper så langt i Premier League-sesongen. Det er ikke akkurat tall som innbyr til fest, nå som vi fortsetter inn i jule-festivitasen. 

Erik ten Hag ble månedens manager i Premier League i november, men har kun vunnet én av sju kamper i alle turneringer etter 26. november. Han snakket før kampen om muligheten til å snu denne sesongen til noe positivt, men endte altså i stedet med nok en skuffelse - det 13. tapet for sesongen.


Powered by Labrador CMS