Ny rykteradar: Disse kobles til United nå!

Hvem blir Manchester Uniteds første sommerkjøp?

Publisert

På united.no er rykter viktigere enn is og sol i sommerferien!

Sesongen er over, og vi venter fortsatt på en avklaring på managersituasjonen, men i ryktespalten har utvilsomt startskuddet for «silly season» gått.

I oversikten nedenfor ser du hvilke spillere som så langt kobles til Manchester United på ryktebørsen!

Tallene er basert på hvor mange ganger hver spiller er nevnt i ryktespalten på united.no de to siste ukene.

Så langt er vi oppe i 25 forskjellige spillere.

Dette er imidlertid bare starten. De siste årene har United blitt koblet til rundt 100 spillere i sommervinduet, og det er ingen grunn til å tro at det blir færre i år.

I fjor toppet Harry Kane listen foran Mason Mount og Victor Osimhen. Kane endte i Bayern München, Mount ble Uniteds første sommerkjøp, mens Osimhen ble værende i Napoli.

I skrivende stund, mandag 3. juni, er Jarrad Branthwaite den spilleren som har vært hetest på ryktebørsen. Siste nytt rundt Everton-stopperen er imidlertid at prislappen på 75 millioner pund er for høy for United.

Derfor har det de siste dagene vært mer snakk om Trevoh Chalobah. Chelsea-stopperen er nummer to på listen sammen med den offensive Crystal Palace-spilleren Michael Olise.

Antonio Silva, Ronald Araujo og Tosin Adarabioyo skal også være aktuelle som nye stoppere, men ifølge de siste rapportene kan det virke som at Araujo blir værende i Barcelona og Adarabioyo ender i Chelsea.

Mandag meldte portugisiske O Jogo at United har både nevnte Silva og midtbanespilleren Joao Neves, begge fra Benfica, på sin ønskeliste.

Her kan du lese siste ryktenytt!

Powered by Labrador CMS