TEN HAG OM RASHFORD:

– Noen ganger trenger du en arm rundt skulderen, andre ganger et spark bak

Publisert Sist oppdatert

Det vil ikke være noen overdrivelse å slå fast at Marcus Rashford har vært en skygge av seg selv denne høsten sammenlignet med den glitrende fjorårssesongen. 

På 1420 minutter med fotball i alle turninger så langt har det blitt seks målpoeng, noe som utgjør en frekvens på ett målpoeng hvert 236. minutt.

Under del to av fredagens pressekonferanse ble engelskmannens form nok en gang et tema.

– Du kjenner naturligvis Rashford veldig godt. Er han en type karakter som trenger en arm rundt skulderen, eller streng disiplin når ting ikke helt går veien?

– Noen ganger trenger du en arm rundt skulderen, andre ganger et spark bak. Det gjelder alle spillere, innledet Ten Hag til latter fra salen.

– Man er nødt til å hele tiden vurdere hvilken tilnærming man skal velge. Det er det lederskap handler om, la han til.

Ten Hag fikk også konkrete spørsmål om Rasmus Højlund, som fortsatt har til gode å finne veien til nettmaskene i Premier League.

– Han har scoret på det høyeste nivået, fem mål i Champions League. Det er en stor prestasjon fra en så ung spiller. Han har potensialet, og det ser vi. Han vil garantert komme til å score i ligaen også, slo United-sjefen fast.

–  Jeg ser hvordan han jobber på feltet. Han har hatt sjansene sine, men det kan alltid bli bedre. Han har fortsatt ikke scoret i Premier League, så det må vi jobbe med, la Ten Hag til avslutningsvis.

Powered by Labrador CMS