Neppe klar til City-kampen

Erik ten Hag regner med at troppen mot Manchester City vil bli den samme som mot Nottingham Forest. Det betyr at midtstopper Harry Maguire neppe vil bli klar til møtet med byrivalen.

Publisert

Erik ten Hag ga en kort oppdatering på skadestatusen etter seieren mot Nottingham Forest. 

Den gledelige nyheten er at både Bruno Fernandes og Raphaël Varane, som var usikre før Forest-kampen, begge virker å ha kommet helskinnet gjennom åttedelsfinalen på City Ground. 

Det er imidlertid et lite usikkerhetsmoment her. 

Bruno Fernandes ble observert haltende etter oppgjøret på City Ground, men Ten Hags uttalelser kan tyde på at portugiserens smell ikke er verre enn at kapteinen rekker søndagens byderby.

Det er imidlertid også en mulighet for at sitatene fra Uniteds-manager kom på pressekonferansen like etter kampslutt og at Ten Hag på det tidspunktet ikke hadde oversikt over den mulige skaden. 

Det ville imidlertid vært underlig om Uniteds egen nettside siterer Ten Hag på troppen mot City vil bli den samme som mot City om de kjente til en mulig skade på United-kapteinen da saken ble publisert på manutd.com torsdag ettermiddag. 

Ten Hag tror ikke han får noen av de skadde spillerne tilbake i tide til derbyet. 

– Jeg tror det blir den samme troppen som mot Forest, sier Ten Hag til manutd.com.

Det betyr at Harry Maguire etter alle solemerker mister kampen mot City. Fra før er  Tyrell Malacia, Anthony Martial, Lisandro Martinez, Mason Mount, Luke Shaw og  Aaron Wan-Bissaka også ute med skader.

Powered by Labrador CMS