- Nær enighet om kontraktsforlengelse

Publisert Sist oppdatert

I oktober 2022 signerte den tidligere Manchester United-midtbanespilleren Michael Carrick en to og et halvt år lang kontrakt med Middlesbrough. Den nåværende avtalen går altså ut etter neste sesong. 

Middlesbrough har hittil i sesongen tapt 15 av 33 kamper i Championschip og ligger på en foreløpig 13. plass, men det hevdes at klubben er fornøyd med Carrick til tross for dette. 

Teeside Live rapporterer at klubben anerkjenner skadeutfordringene som har påvirket sesongen. Det er mye tillit til Carrick i klubben og de ønsker langsiktig stabilitet. Derfor skal det også ha foregått samtaler mellom den tidligere engelske landslagsspilleren og Middlesbrough-ledelsen, og de er nær ved å bli enige om en kontraktsforlengelse. 

Etter at Carrick overtok klubben sent i 2022 klatret de seg opp til en fjerdeplass i 2022/23-sesongen. Denne sesongen har han klart å føre laget helt til semifinalen i Ligacupen.

Michael Carrick feirer seier i den første runden av semi-finalen i Carabao Cup.

Selv er ikke den tidligere United-spilleren altfor bekymret for kontraktsituasjonen og til tross for sesongens utfordringer trives han fortsatt i rollen sin. 

- Alle vil ha nyheter om noe, ingenting har endret seg, jeg er her, jeg elsker å være her og jeg koser meg. Som jeg har sagt til spillerne, vil ting skje naturlig med tiden.

- Det er ingen frist, det er ingen jaging, det er ingen agendaer. Jeg bare er her og jobber hardt. 

Powered by Labrador CMS