Naalsund feirer sammen med Blundell.

FA WSL Cup:

Naalsund på scoringslisten da United tok sin tredje cupseier på rad

United tok sin tredje strake seier i kvinnes ligacup da Leicester ble slått 3-1 på Leigh Sports Village torsdag.

Med det topper United gruppen med en kamp igjen, mot byrival Manchester City i slutten av januar.

Lucia Garcia, Lisa Naalsund og Katie Zelem stod for scoringene til United denne desemberkvelden.

Rett i angrep

Det tok ikke lengre enn rett over minuttet før United tok ledelsen. Lucia Garcia luktet en løs ball etter et skudd fra Ella Toone og ekspederte ballen i mål fra 12 meter.

Samme Garcia hadde muligheten til å score både ett og to mål til de første ti minuttene, men svake avslutninger hindret flere nettkjenninger for den hurtige spanske kantspilleren.

Garcia setter inn 1-0
RETT I LEDELSEN: Lucia Garcia ga United ledelsen allerede etter minuttet.

Naalsund doblet ledelsen

United skapte store sjanser på løpende bånd den første halvdelen av første omgang og etter 20 minutter kom Uniteds andre.

Williams spilte en flott stikker til Naalsund som pirket inn sitt andre mål for United og Uniteds andre for kvelden.

2-0: Lisa Naalsund pirket inn 2-0 for United etter 20 minutter. Hennes andre scoring i United-drakta.

Farlig oppspill og strålende redninger

Leicester reduserte etter snaue halvtimen.

Det etter at Tullis-Joyce spilte opp på Zelem som under hardt press mistet ballen i farlig område. Leicester-kaptein, Whelan utnyttet dette til det fulle og reduserte til 2-1.

Etter dette tok Leicester også litt over på LSV og var nære på ved å utlikne like før pause ved samme Whelan. Kun en fantastisk redning av Tullis-Joyce hindret scoring.

Tullis-Joyce i aksjon mot Leicester.
GOD: Tullis-Joyce gjorde en kjemperedning like før pause og hindret at det stod 2-2 til pause.

Kontrollert tempo

I andre omgang kom United ut på samme måte som i den første og gikk rett i angrep. Denne gang ved Williams, men veteranen skjøt i nettveggen fremfor å sette ballen i nettet.

Snaue halvveis ut i omgangen ble Geyse revet ned inne i feltet og Katie Zelem ekspederte straffen i mål til 3-1.

Utover i omgangen kontrollerte United kampen og Skinner fant også rom for å gjøre bytter for å spare noen føtter inn mot helgens kamp mot Liverpool.

Zelem fikk med ti minutter igjen sjansen fra straffemerket enda en gang etter at Naalsund slo et innlegg i armen på en Leicester-spiller, men denne gang satte United-kapteinen straffen i tverrligger.

MÅL OG STRAFFEBOM: Katie Zelem kom på scoringslisten på straffe, men bommet på forsøk nummer to.

Nå venter som nevnt Liverpool, søndag. I det som er en av to kamper mot Liverpool for United-lag søndag. Se terminlista til kvinnelaget her.

United: Phallon Tullis-Joyce - Gemma Evans, Emma Le Tissier, Millie Turner, Hannah Blundell - Katie Zelem, Lisa Naalsund - Lucia Garcia (Leah Galton 79), Ella Toone (Melvine Melard 72), Geyse (Nikita Parris 79) - Rachel Williams

Ubenyttede reserver: Safia Middleton-Patel, Jayde Riviere, Hayley Ladd

Manchester United 3-1 Leicester City

FA WSL Cup (FA Women's League Cup)
Leigh Sports Village

Mål: 1-0 Lucia Garcia (2), 2-0 Lisa Naalsund (20), 2-1 Aileen Whelan (26), 3-1 Katie Zelem (str. 65)

Gule kort: Ella Toone (68)

SLUTT.

89 min: United nære enda en scoring. Naalsund går til linja og banker ballen inn i femmeteren. United-spillerne står i kø for å sette 4-1, men verken Parris eller Galton klarer å stokke beina og Leicester slipper unna.

82 min: STRAFFEBOM. Katie Zelem velger det samme hjørnet. Denne gangen blir det for høyt og ballen smeller i treverket. Parris er først på returen og fyrer på hel volley, men Leicester-spillerne kaster seg inn og blokkerer til corner.

81 min: STRAFFE til United. Lisa Naalsund kommer rundt på høyresiden og slår inn. Ballen treffer armen på en ulykkelig Nevin og dommer peker på straffemerket for andre gang.

79 min: Dobbeltbytte. Lucia Garcia og Geyse går av og blir erstattet av Leah Galton og Nikita Parris.

78 min: Garcia har fortsatt krefter og løper opp en løs ball ute til venstre. Inne i feltet har Malard tatt plass. Innlegget er presist og Malard får heade fritt fra 10 meter. Keeper Leizig står godt plassert og får headingen rett på seg.

72 min: Bytte. Ella Toone går av og blir erstattet av tomålsscoreren fra kampen mot Tottenham, Melvine Melard.

68 min: Gult kort. Ella Toone pådrar seg kampens første gule kort. Etterslenger mot Cayman på midten

65 min: MÅL! Katie Zelem er sikker som banken fra straffemerket. Keeper går til venstre, mens Zelem plasserer ballen i det høyre hjørnet. United opp i 3-1!

64 min: STRAFFE til United. Geyse lurer seg forbi Nevin før hun blir dratt overende. Dommer peker på straffemerket.

62 min: Lucia Garcia finner Ella Toone med en lur stikker. Toone avslutter i steget, men får ikke noe klem i avslutningen og keeper holder enkelt.

60 min: Skudd fra 30 meter fra Blundell. Ballen triller inn til keeper.

54 min: Innøvd variant på et frispark. Zelem triller ballen ut til Naalsund som tar et lurt løp.  Naalsund får skutt fra skrått hold, men keeper holder enkelt.

48 min: United starter som de gjorde i starten av første omgang og går rett i angrep. Williams avslutter fra skrått hold etter et fint angrep, men skyter i nettveggen.

46 min: Andre omgang sparkes i gang.

Pause.

45+2 min: For en redning av Tullis-Joyce! United slipper seg ned på overtid av første omgang og Whelan får stå mutters alene på 18 meter og plassere ballen mot det lengste hjørnet fra venstre side. Tullis-Joyce må ut i full strekk, men slår ballen kontant unna til corner. Strålende redning!

45+1 min: Geyse bruker kroppen og skumper borti Thibaud. Fortsetter fremover og er alene med keeper, men dommer dømmer frispark mot den brasilianske angrepsspilleren.

44 min: United kontrer. Toone spiller opp på Williams som er sterk i kroppen og holder Green unna. Veteranen spiller deretter en strålende pasning gjennom til Garcia, men igjen er spanjolen slurvete i avslutningsøyeblikket og setter avslutningen på keeper. Flagget kommer opp og Garcia blir vinket av for offside.

36 min: Stopp i spillet grunnet en hodeskade. Rachel Williams gikk opp tøft i duell med Green som fikk seg en trøkk i hodet.

33 min: United heldige! Tierney lurer bort Naalsund og slår inn. Der venter Whelan som ser ut til å enkelt kunne sette inn 2-2, men Turner gjør en strålende jobb på bakre og får rensket unna.

31 min: Geyse er igjen på farten. Stopper opp inne i feltet før hun lekkert vender bort Thibaud og slår inn mot bakre. Der venter Williams som kaster seg inn i duellen og får til en heading, men den går over og til side for mål i en presset situasjon.

29 min: Geyse viser frem tekniske ferdigheter og dribler seg inn i sekstenmeteren. Finner Toone som står bedre plassert og Toone avslutter på direkten. Skuddet går godt til side for mål.

26 min: MÅL! Leicester reduserer. Tullis-Joyce slår ballen opp på en feilvendt Zelem som mister ball i farlig område. Aileen Whelan snapper ballen og går mot mål. Tullis-Joyce blir stående på halvdistanse og det blir enkelt for Whelan å plassere ballen forbi Uniteds keeper. Den må Tullis-Joyce og Zelem dele skylden for.

24 min: Direkte skudd fra Leicester på frisparket. Langt over mål.

23 min: Millie Turner er for sent ute og legger Siemsen i bakken på 30 meter. Slipper unna med kun tilsnakk.

21 min: Stor sjanse for United! Rachel Williams spilles fri og kommer til skudd fra skrått hold høyre. Avslutningen midt på keeper som slår unna

20 min: MÅL! Leicester henger rett og slett ikke med. Williams går mot et ryggende forsvar før hun spiller gjennom Lisa Naalsund med en flott pasning. Mottaket til Naalsund ser ut til å spolere sjansen, men bergenseren klarer å få en tå på ballen som gjør at ballen triller under keeper og over linja.

18 min: Garcia spilles gjennom og alene med keeper etter en fantastisk pasning i bakrom fra Le Tissier. Spanjolen får enormt med tid til å tenke seg om i situasjonen, og det virker til å bli for mye tid. Avslutningen mot en utrustende keeper er svak og hun setter avslutningen rett på keeper.

15 min: Thibaud forsøker seg på direkte skudd på det påfølgende frisparket. Tullis-Joyce ser utgangen og har ingen problemer med å holde skuddet i fast grep.

14 min: Leicester med sin første farlighet. Innlegg fra høyre mot et United-lag i ubalanse. Millie Turner rydder opp. Geyse plukker opp den løse ballen, men mister kontroll og feller Cayman på 20 meter.

10 min: Igjen er Garcia på farten. Spilles nydelig gjennom av Ella Toone, men assistentdommer er raskt oppe med flagget og vinker spanjolen av for offside.

9 min: De bare kjører på! Lucia Garcia, for anledningen ute til venstre drar seg inn i banen og fyrer løs med kraft. Avslutningen har god retning, men blir blokkert av Josephine Green.

6 min: United jakter flere scoringer! Naalsund tar med seg ball og ser etter Williams med et løst innlegg. Williams har løpt seg fri fra sin oppasser og får heade fritt fra 10 meter. Veteranen treffer dårlig med headingen og header utenfor.

2 min: MÅL! United går rett i ledelsen! Lucia Garcia driver fremover i banen og finner Toone. Midtbanespilleren vender opp og avslutter, men treffer en Leicester-spiller. Ballen havner imidlertid rett i beina på nevnte Garcia som plasserer ballen i mål og United får en fantastisk start på kampen!

1 min: Kampen er i gang!