Naalsund om livet i England: - Jeg har aldri hatt det bedre

Publisert Sist oppdatert

Det har gått rett over tolv måneder siden United kunngjorde signeringen av Lisa Naalsund fra Brann. 

Hun er nå er den eneste med norsk pass i United-systemet etter at Vilde Bøe Risa, Maria Thorisdottir og Isak Hansen-Aarøen alle har forlatt klubben siden sommeren 2024.

Etter å ha slitt mye av det første halvåret med en skade hun pådro seg i kvartfinalen av FA-cupen mot Lewis, som også var hennes debut, smiler nå livet for den 28 år gamle bergenseren.

I et intervju i serien TeamViewer Diaries som går på MUTV forteller midtbanespilleren at hun har slått seg til ro med livet i England etter en trøblete start.

- Jeg føler at jeg lever mitt beste liv akkurat nå og jeg hadde ikke trodd at jeg skulle være så fornøyd med å være her. Jeg føler meg virkelig privilegert som får lov til å være her. 

Lisa Naalsund applauderer fansen etter United-Aston Villa, 28. januar 2024.
STRÅLER: Lisa Naalsund har fått mer og mer tillit for United denne sesongen og er strålende fornøyd med livet i Manchester.

Midtbanespilleren, som har spilt 14 kamper for United så langt denne sesongen, skryter av samholdet i troppen og viktigheten av å komme inn i en god kamprytme sammen med lagvenninnene. 

- Det er godt å kjenne på at man har kommet seg inn i laget og blir vant til å spille sammen med de meget gode spillerne vi har i laget. Jeg gleder meg til hver trening fordi vi har så mange fine mennesker i laget, som samtidig er gode spillere. Vi kommer veldig godt overens. Det er en veldig fin gruppe med spillere.

- Jeg synes det virker som om hele laget føler de blir bedre så det er positivt at vi alltid forsøker å pushe hverandre til å bli bedre.

Å kunne lære av hverandre og bygge på hverandres styrker er også noe Naalsund setter pris på og nevner spesielt tre av United-stjernene som inspirerende å være rundt på daglig basis.

- Ingen av oss er like i måten å spille på. Jeg føler jeg kan lære masse fra Zel (Katie Zelem) når det kommer til ro i spillet, pasningsspill og måten hun er som leder i laget. Samtidig har vi Tooney (Ella Toone), jeg kan ikke drible slik som henne og hun har et strålende blikk for spillet. Også har vi Hayley (Ladd) som er en kriger som jeg kan lære masse av.

- Setter man alle disse kvalitetene sammen så har vi en helt super midtbane.

FÅR ROS: Ella Toone beskrives av Lisa Naalsund som en tekniker som har noen helt andre egenskaper enn henne selv.
Powered by Labrador CMS