BRIGHTON - UNITED LIVE fra 18.15:

Naalsund og United med festfotball

United rundspiller og ydmyker Brighton.

Manchester United er klare for semifinalen i FA-cupen etter forrykende angrepsfotball mot Brighton. Millie Turner stanget United i ledelsen tidlig i 1. omgang og knappe ti minutter etter doblet Nokita Parris ledelsen for United.

Lucia Garcia besørget 3- 0 like før pause og kampen var i realiteten avgjort. Likevel fortsatte United å angripe etter hvilen. Lisa Naalsund banket inn 4-0 etter en knapp times spill, og United hadde muligheter til å score både syv og åtte.

Lisa Naalsund gratuleres av lagvenninnene etter 4-0-scoringen mot Brighton.

Semifinaleplassen i FA-cupen er en solid oppmuntring for Marc Skinner og hans jenter etter det som har vært en trøblete sesong i ligaen og Champions League. Hvem som blir Uniteds motstander i semifinalen gjenstår å se, men Leicester er også klare for semifinalen etter å ha slått Liverpool 2-0.

Søndag møtes Everton og Chelsea, før Tottenham og Manchester City spiller den siste kvartfinalen litt senere på ettermiddagen.

Brighton 0-4 (0-3) Manchester United

FA-cup kvartfinale
Broadfield Stadium, Crawley

MÅL: 0-1: Millie Turner (8), 0-2: Nikita Parris (17), 0-3: Garcia (45), 0-4: Lisa Naalsund (59)

United: Mary Earps, Jayde Riviere (Guerrero 77), Maya Le Tissier, Millie Turner, Hannah Blundell, Katie Zelem, Lisa Naalsund, Ella Toone, Lucía Garcia, Nikita Parris (Rachel Williams 77), Melvine Malard (Gemma Evans 77)

Uben.innbyttere:  Phalon Tullis-Joyce, Aofie Mannion, Evie Rabjojhn, Alyssa Aherne, Hayley Ladd

Slutt: United er klar for semifinalen av FA-cupen etter en overbevisende forestilling. 4-0 kunne blitt både 7 og 8. Så suverene var United. Lisa Naalsund scoret Uniteds fjerde med en vakker avslutning.

90+3 min: Terland forsøker seg igjen og er nære denne gangen, men ballen sniker seg like utenfor stolpen.

90 min: Det legges til hele seks minutter.

89 min: Elisabeth Terland skyter langt over for hjemmelaget. Det har ikke fungert for hjemmelaget i det hele tatt i dag.

85 min: Det er ikke lett, og kanskje heller ikke rettferdig å fremheve én United-spiller som lagets beste. Det har simpelthen vært en strålende kamp av hele laget. Men vi må gi ekstra ros til Lisa Naalsund som har vært strålende på midtbanen i dag i tillegg til å besørge den vakre 4-0-scoringen.

82 min: Innbytterne er nær ved å sørge for en femte United-scoring. Evans legger inn fra kanten og Guerreros heading treffer tverliggeren.

77 min: Trippel-bytte for United.  Rachel Williams erstatter Nikita Parris, Melvine Malard erstattes av Gemma Evans og Irene Guerrero kommer inn for Jayde Riviere.

75 min: Baggaley redder på strålende vis en smart avslutning fra Parris. Den tidligere United-keeperen forhindrer en total ydmykelse nå.

72 min: Ella Toone har tatt på seg rollen som servitør. Strør om seg med smarte pasninger. Det ligger en scoring til i luften.

68 min: United er ikke ferdige for dagen. Angriper igjen og igjen, og vertene har nok med å forsvare seg.

59 min: MÅL. Der sitter den for Lisa Naalsund og det er en strålende scoring av Bergensjenten. Hun får ballen inne i Brighton-feltet, skaffer seg rom og banker ballen i mål fra rundt ti meter. Vakkert!

56 min: Olme hos hjemmelaget er sint og pådrar seg kampens første gule kort.

53 min: Malard kommer til avslutning fra skrått hold. Baggaley redder Brighton igjen.

47 min: Malard kommer seg fri og fyrer løs fra 13-14 meter. Den tidligere United-keeperen Sophie Baggalay varter opp med en god redning. United trykker på videre.

46 min: 2. omgang er i gang

Pause

45+5 min: Mary Earps må være våken på et innlegg som går forbi alle. Det blir det siste som skjer i en solid 1. omgang av United.

45 min: MÅL. Lucia Garcia får verdens enkleste jobb med å dytte ballen i et åpent mål. Malard og Toone kombinerer fint i forkant og Malard vipper ballen forbi keeper. Avslutningen treffer innsiden av stolpen og triller langs streken før Garcia dytter den over streken.

42 min: United med corner på tampen av en solid 1. omgang. Den klareres, men kun til Hannah Blundell som skyter fra 20 meter. Baggaley i Brighton-målet får slått til corner.

32 min: Enorm sjanse for United. Brighton prøver å spille seg ut fra eget forsvar, og Lisa Naalsund leser pasningen som hun snapper. Er alene med keeper men skyter over. Der kunne bergenseren punktert kampen.

25 min: Brighton får lagets første corner i kampen. Har kommet litt mer med i kampen nå.

17 min: MÅL. United med festfotball. Ballen havner hos Niktita Parris som kommer alene med keeper. Fra litt skrått hold gjør hun ingen feil og dobler ledelsen

15 min: Le Tissier vinner et frispark på venstrebacken. Brighton har lite å by på så langt ...

13 min: Gode tendenser i United-angrepet, men det er ingen til å avslutte innlegget fra Blundell.

10 min: Dette var akkurat den starten på kampen Marc Skinner ønsket seg. Det meste handler om United nå som presser videre etter scoringen.

8 min: MÅL! Manchester United tar ledelsen. Katie Zelem slår et strålende innlegg mot bakerste stolpe. Millie Turner stiger til værs og stanger ballen utagbart i mål. Strålende start for United.

5 min: United-kaptein Zelem prøver en smart frispark-variant med en langpasning langs bakken, men det blir resultatløst.

3 min: Rolig start på kampen. Hjemmelaget har hatt ballen mest så langt.

1 min: United tar avspark og vi er i gang!