Erik ten Hag, 30. mars 2024.

– Nå må Rashford kjempe som Antony gjorde det sist

Publisert Sist oppdatert

Erik ten Hag valgte, som ventet, å starte med Marcus Rashford  mot Liverpool. Antony startet dermed på benken.

United manglet også hele fem høyaktuelle midtstoppere til kampen - Varane, Lindelöf, Martinez, Shaw og Evans.

Ellers manglet også Scott McTominay helt i troppen. Også han er nå ute med skade, og Erik ten Hag sa dette før avspark.

– Vi kunne dratt ned en midtbanespiller for å spille på stopperplass, men Willy (Kambwala) gjør det veldig bra for oss. Han har vist flere ganger at han han gjøre jobben, sa han til MUTV.

– Jeg har riktignok ikke brukt ham så ofte, siden vi har fire-fem andre stoppere, men vi stoler på ham.

– Når det gjelder Rashy startet han ikke torsdag, men det er kort tid mellom kampene og vi må forholde oss til antallet kamper på kort tid, belastningen.

– Antony gjorde det bra sist, han ga mye, vi ønsker også stor fysisk leveranse fra spillerne våre og i dag så er det Rashford som må vise det. Dette er en kamp for ham. Han er en av lederne våre, og burde kunne utgjør en stor forskjell i denne kampen.

– Dette er en fantastisk kamp, den du alltid ser frem til i en sesong. Vi kommer til å få energi fra sinnet vårt etter Chelsea-kampen. Avslutningen der var jo langt under pari,. Vi skulle gjort det mye bedre.

– Det kan vi imidlertid ikke endre. Det vi kan påvirke er fremtiden. Vi har også et godt bånd med fansen, som hjalp oss til seier sist mot Liverpool. Vi må gjøre det samme igjen i dag.

Bruno Fernandes la til:

– Vi møter et lag med en masse kvaliteter. Det kommer til å bli en tøff og intens kamp, som kampene mot Liverpool alltid er.

Powered by Labrador CMS