Victor Lindelöf hilser fansen etter seieren mot Crystal Palace i ligacupen.

ROSENBORG-MAN. UNITED:

Nå kan du bestille billetter til kampen i Trondheim

Publisert Sist oppdatert

Onsdag ble det omsider klart. United returnerer til Norge også denne sommeren. 

Nå blir det kamp mot Rosenborg på Lerkendal stadion i Trondheim mandag 15. juli klokka 18.

Som det da ble kjent - du som er medlem av Supporterklubben kan bestille billetter i et forhåndssalg av billetter som startet 10.00 torsdag.

United.no får opplyst at det ble solgt 6.000 billetter på de første 20 minuttene, og godt over halve Lerkendal ble utsolgt torsdag.

Trykk her for å bestille billetter! (Merk: Hvis det er trøbbel videre så skyldes dette stor belastning hos ticketco, og har ingenting med united.no å gjøre)

Det ordinære billettsalget startet fredag 10.00.

Når du bestiller kan du også velge hvor på Lerkendal stadion du vil sitte. Du kan velge fra hele arenaen, men merk at «vårt Stretford End» vil være feltene WB/VB/UB.

Du kan bestille opptil 10 billetter per bestilling.

For handicapbilletter eller andre billetthenvendelser? Send mail til [email protected]

Trenger du overnatting i forbindelse med United-besøket denne sommeren?

Supporterklubben har inngått en avtale med Scandic Lerkendal som ligger vegg i vegg med stadion. Nærmere kan du ikke komme. 

For å benytte tilbudet må man bestille via nett. Gå inn på www.scandichotels.no og bruk koden BMAN120724. Velg Scandic Lerkendal og innenfor perioden 12.-16.juli – velg om du ønsker enkelt- eller dobbeltrom. Ønsker du flersengsrom må du kontakte hotellet på [email protected] og oppgi koden BMAN120724. 

All kommunikasjon med hotellet må du etter bestilling ta direkte med Scandic Lerkendal.

Skjer det noe mer rundt kampen?

Ja, Supporterklubben har startet planlegging av ulike arrangement i dagene 13.-15.juli. Vi vil om ikke lenge komme tilbake med informasjon – følg med på united.no.

Powered by Labrador CMS