ROSER SKANDINAVISKE UNITED-FANS: 

Murtough: – Vi har et helt spesielt forhold

Manchester Uniteds fotballdirektør John Murtough ser frem til sommerens kamp mot Rosenborg og roser samtidig de skandinaviske United-supporterne. 

Publisert Sist oppdatert

Onsdag formiddag ble det bekreftet at Manchester United kommer tilbake til Norge i sommer, denne gangen for å møte Rosenborg på Lerkendal 15. juli. 

- Hele Manchester United gleder seg til å returnere til Norge i det som blir åpningskampen i sesongoppkjøringen til 2024/25-sesongen. Vi har en enorm fanskare i Norge, og ser frem til å både møte dem igjen og bygge videre på det sterke forholdet oss imellom. Det er 32 år siden de to mestvinnende klubbene i England og Norge møttes, så dette blir en unik opplevelse for svært mange fotballfans, sier Uniteds fotballdirektør John Murtough.

I Trondheim ser man også frem til sommerens møte mellom de to storklubbene. 

- Vi er en klubb med ambisjoner om å konkurrere nasjonalt så vel som internasjonalt. Det er derfor en fin og lærerik mulighet for spillerne våre å teste seg mot internasjonal motstand, sier Rosenborg-trener Alfred Johansson.

Supporterklubbens medlemmer vil få eksklusiv tilgang til å kjøpe billetter til kampen før alle andre.

Forhåndssalget for alle medlemmer starter torsdag 4. april klokka 10.00, og for å kunne få tilgang må du da ha gyldig medlemskap, og også være innlogget på united.no når du da skal bestille.

Vi anbefaler sterkt å ha gjort alt dette i forkant.

MEDLEMSTILBUD: Her kan du bli medlem av Supporterklubben, fra 25 kroner i måneden.

Powered by Labrador CMS