Erik ten Hag på pressekonferanse, 20.10.2023.

– Mount er definitivt en vi vurderer mot City

Publisert

Mason Mount fikk en vanskelig start på livet i United, med både noen kamper som var godt under middels og en tidlig skade som holdt ham ute i noen kamper.

Han viste bedre tendenser da han kom tilbake, men etter landslagsperioden har han først bare fått et kort innhopp mot Sheffield United, før han ble sittende på benken hele kampen mot FC København.

Ten Hag ble på del to av fredagens pressekonferanse spurt om Mounts start i United i lys av denne utviklingen, og ble videre spurt om City-kampen er en type kamp som passer Mounts ferdigheter.

– Jeg mener at alle vi i alle kamper kan dra nytte av Mason Mount. Jeg har ingen bekymringer rundt det å bruke ham, og han har kommet innpå i mange kamper. Han har startet mange kamper også – han har ikke gjort det i de siste kampene, men han er definitivt en vi vurderer til søndagen, for som du sier har han ferdigheter som kan være veldig hjelpsomme mot City.

Naturlig gikk han ikke dypere inn i hvordan han ønsker å spille mot Manchester City.

Mount har gjort det godt mot City tidligere – han slo som kjent den målgivende pasningen til Kai Havertz vinnermål da Chelsea vant Champions League-finalen mot City.

AKTUELL MOT CITY: Mason Mount.
Powered by Labrador CMS