Alejandro Garnacho-frustrasjon i Argentina-drakt, 22. mars 2024.

OPPDATERT:

Motstridende rapporter om Garnacho og OL

Publisert Sist oppdatert

Sist uke omtalte vi muligheten for at det kunne bli en travel sommer for Alejandro Garnachos del, med Copa América og OL i Paris. 

Det ville ikke vært optimalt etter en travel United-sesong, og ifølge argentinske medier skal United ha bestemt seg for at Garnacho ikke får delta i OL.

Det skriver både TyC Sports og Gastón Edul.

Spilleren skal ha hatt et møte med Erik ten Hag om det, men United-ledelsens avgjørelse var allerede tatt, ifølge TyC Sports.

Samtidig melder Steven Railston i Manchester Evening News at avisa erfarer at avgjørelsen ikke er tatt, så her er det litt motstridende rapporter per nå.

Siden OL ikke er en del av FIFA-kalenderen, så er det ingenting som hindrer United i å nekte 19-åringen å delta i Paris.

Chelsea skal ifølge TyC Sports ha hindret Enzo Fernández-deltakelse.

Garnacho er i Argentinas landslagstropp til privatlandskampene mot Ecuador og Guatemala, og han håper nok å komme med til Copa América i det minste. Der møter Argentina Canada, Chile og Peru i gruppespillet.

Garnacho blir kanskje ikke olympisk mester denne sommeren om argentinske medier har rett, men han fikk i det minste avsluttet United-sesongen med å vinne FA-cupen.
Powered by Labrador CMS