– Motivasjonen hans burde være høy

Publisert Sist oppdatert

Det har blitt stilt en del spørsmål rundt Marcus Rashford denne sesongen, og Gary Neville er blant dem som nylig har uttrykt bekymring for angrepsspilleren.

Mot Chelsea måtte Rashford ta plass på benken fra start, men på pressekonferansen før søndagens Liverpool-kamp, som ble spilt inn like etter torsdagens kamp, var Erik ten Hag tydelig på at 26-åringen kan klare å finne tilbake til formen fra forrige sesong.

– Formen hans i det siste har blitt bedre. Jeg tror han er veldig motivert, fordi han ønsker å lykkes med oss. 

– Han ønsker å score mål, han ønsker å vinne trofeer og bidra, og vi har fortsatt en sjanse i FA-cupen. Han ønsker å kjempe for en Champions League-plass og EM er i sommer, så motivasjonen hans burde være høy.

– Han kan alltid endre momentum. Før Brentford scoret han tre mål på tre kamper, påpeker Ten Hag.

Rashford kom inn i det 65. minutt mot Chelsea, men imponerte ikke nevneverdig heller da.

Når det gjelder en topp fire-plassering, erkjenner imidlertid også Ten Hag at det blir vanskelig, med ti kamper igjen av sesongen, og ni poeng opp til Tottenham og elleve til Aston Villa som har en kamp mer spilt.

– Den siste uka har vi mistet fem poeng på overtid, og det er veldig dyrt, fordi det blir bare færre kamper nå. Vi må klare å ta igjen og vi er nå mange poeng bak.

– Det vil bli tøft, men vi vil fortsette å kjempe, og jeg er sikker på at dere vil se at laget vårt har karakter. I dag (torsdag) så vi også et eksempel. De kan slå tilbake og jeg er sikker på at de kan klare det på søndag i kampen mot Liverpool.

Forhåpentligvis klarer spillerne å legge torsdagens skuffelse kjapt bak seg og heller bruke det som motivasjon inn mot rivaloppgjøret.

– Vi må komme oss raskt og snu dette. Så fra i morgen av (fredag), vil vi være positive. Vi vil se fremover.

– Men vi vil være sinte, og fra sinne kan du få mye energi. Det må vi gjøre nå.

Powered by Labrador CMS