Mistet seieren på overtid i generalprøven

Publisert

Bayern München spilte fredag kveld sin siste kamp før møtet med United i Champions League-gruppespillets første kamp neste uke.

Bayer Leverkusen stod på motsatt banehalvdel, et lag som i likhet med Bayern sto med tre av tre seire før fredagens kamp.

Kampen endte til slutt 2-2, etter at Exequiel Palacios reddet Leverkusen fra straffemerket fire minutter på overtid.

Det etter en VAR-sjekk i forkant, etter at Alphonso Davies hadde vært for uvøren og felt Jonas Hofman bakfra.

Se høydepunkter fra kampen under:

Utligningen kom kun noen minutter etter at Leon Goretzka hadde sendt Bayern opp i 2-1 i det 86. minutt, men den kan ikke sies å ha vært ufortjent.

Leverkusen skapte flere gode muligheter - spesielt i den andre omgangen- blant annet en i stolpen fra Florian Wirtz.

De øvrige målene i kampen stod Harry Kane og Alejandro Grimaldo for.

Kane sendte Bayern tidlig opp i 1-0 da han dukket opp på bakre på en corner, før Grimaldo utlignet med en frisparkperle halvveis ut i den første omgangen.

Neste kamp for Bayern er altså onsdag neste uke når United kommer på besøk.