Michael Owen om United: - Litt av en bekymring

Owens store bekymring rundt United er at laget mangler identitet. 

Publisert Sist oppdatert

Den tidligere United-spilleren Michael Owen uttalte seg onsdag om United under Erik ten Hag i et intervju med DAZN BET. Han ikke imponert over laget og påstår at det store problemet er mangel på identitet i spillet. 

- United er i en posisjon for øyeblikket hvor de er desperate etter å holde seg til en manager. Det har vært så mye kutt og endringer siden Sir Alex Ferguson, og ikke alle managere de ansetter kan være dårlige, sier Owen. 

Han påstår at alle managerne United har hatt siden Sir Alex har hatt CVér som viser at de kan være gode i jobben.

Owen forventet at United skulle klare seg dårligere enn de har gjort. 

- Hvis du ser svart på hvitt kan du argumentere mot det, de vant en cup, kom til finalen i en annen og kvalifiserte seg til Champions League. Det er en ganske grei sesong, ikke etter Uniteds standarder men i løpet av de siste årene. 

VANT LIGACUPEN: United vant Carabao Cupen forrige sesong.

Til tross for at det var et stort framskritt fra tidligere sesonger, er ikke den tidligere United-spilleren imponert.  Han tok seg selv i å lure på om dette var en sann refleksjon av klubbens evner på denne tiden. Det har denne sesongen bekreftet for hans del.

Bekymringen hans er at United mangler identiteten andre Premier League-lag har.

- Hvis du setter Man City foran meg og endrer fargene på skjortene deres og ansiktene til spillerne, kan jeg se i omtrent 30 sekunder og si at det er Manchester City som spiller der. Jeg kunne gjort det samme med Tottenham, Arsenal, Liverpool og praktisk talt alle andre lag, inkludert Brighton, de har bare en identitet.

- Jeg vet ikke om de er et kontringslag, jeg vet ikke om de er et ballbesittelseslag, jeg vet ikke om de presser fra front.

- Jeg vet ikke hvor destinasjonen deres er. Jeg vet ikke hvor sluttspillet er, jeg vet ikke hva de bygger. De er bare litt av hvert for øyeblikket, noe som er litt av en bekymring.

Powered by Labrador CMS