Erik ten Hag ankommer stadion før kampen mot Everton.

- Med Bruno som falsk nier må vi få gode løp bak ham

Publisert

Erik ten Hag sender utpå et uforandret mannskap sammenlignet med kampen mot Manchester City når Everton kommer på besøk.

Når det gjelder oppsettet av laget til lørdagens kamp kan det virker som om det er planen at Bruno Fernandes blir spilleren nærmest motstanderens mål.

- Når vi spiller med Bruno som en falsk nier så handler det om hvordan vi kan skape gode situasjoner også er det viktig at vi får gode løp i bakrom bak ham. 

I intervju med rettighetshaver TNT forteller manageren om hvorfor ting ikke har gått helt på skinner de siste ukene, med to tap og en seier på de siste tre kampene

- Med alle skadene så forsvinner rutinene våre.

- Vi fikk et tilbakeslag mot Fulham og nå er vi nødt til å slå tilbake. Alle kan slå alle i denne ligaen.

Likevel får flere spillere skryt for sine treningsprestasjoner, men det er en av dem som ikke får bidratt på grunn av sin skade.

- Varane, Casemiro, Bruno Fernandes setter standarden på trening, også Lisandro Martinez når han er tilgjengelig. Da er han alltid veldig frempå.

Senere var Ten Hag også hos MUTV hvor han pratet om hvordan trenerteamet har forberedt laget inn mot det som er en helt annen type utfordring enn City sist.

- Det er en uke siden vi var der (på Etihad). Dette blir en annen kamp hvor det er vi som må styre kampen. Alt fokus har vært på Everton som er et godt lag med god struktur og som er godt trent. Vi må være på vårt beste.

- Vi har jobbet med hvordan vi skal angripe kampen. Vi må være kreative mot det som kan bli en lav blokk. Da er det viktig at vi jobber med hvordan vi får spillerne i bevegelse og motstanderen i bevegelse og ut av posisjon. Det har vi jobbet mye med og må nå bevise at vi kan gjøre i kamp.

Powered by Labrador CMS