TORSDAGENS LANDSKAMPER:

McTominay fikk frisparkperle annullert - Skottland gikk på kvalikens første tap

Torsdag kveld kunne opptil fem United-spillere være i aksjon med sine respektive A-landslag.

Scott McTominay fikk en hel kamp på Skottlands midtbane, mens Facundo Pellistri fikk en omgang for Uruguay.

Andre OnanaVictor Lindelöf og Altay Bayindir ble imidlertid alle sittende på benken, og dermed var det altså kun to av fem som endte opp med spilletid.

Russland 1-0 Kamerun

Andre Onana satt hele kampen på benken da Kamerun tapte 0-1 for Russland i en privatlandskamp.

Målvakten har hatt sine store blemmer etter overgangen til United i sommer, og nylig rapporterte ESPN at han vurderer å droppe Afrikamesterskapet i vinter.

Om det er grunnen til at han ikke startet kveldens landskamp er uvisst, så får tiden vise om han er tilbake i elleveren når Kamerun møter Senegal om noen dager.

Sverige 3-1 Moldova

I likhet med Onanas Kamerun spilte også Victor Lindelöfs Sverige privatlandskamp torsdag, da de møtte Moldova.

Landslagskaptein Lindelöf satt på benken hele kampen, som til slutt endte 3-1 til svenskene.

Kveldens kamp var kun en gjennomkjøring før Sverige skal ut mot Belgia i EM-kvalifiseringen om noen dager, hvor Lindelöf nok vil spille en langt viktigere rolle.

Kroatia 0-1 Tyrkia

Det var klart for toppkamp i EM-kvalifiseringens gruppe D da Altay Bayindirs Tyrkia skulle ut i en svært tøff bortekamp mot Kroatia.

Uniteds andrekeeper er også som regel andrevalget på landslaget - og dermed var det ingen overraskelse at han tok plass på benken også mot Kroatia.

Fra sidelinjen kunne han imidlertid se sine tyrkiske lagkamerater sikre en sterk 1-0-seier etter scoring av Baris Yilmaz.

Spania 2-0 Skottland

Skottland hadde vunnet fem strake i EM-kvalifiseringen før rekken ble brutt mot Spania torsdag kveld.

Spanjolene vant 2-0 etter scoringer av Alvaro Morata og Oihan Sancet i andre omgang, etter at alle trodde Scott McTominay hadde sendt Skottland i føringen i det 59. minutt.

Midtbanespilleren fyrte av et frispark nesten helt nede på dødlinjen ute mot venstre, og ballen føk i motsatt hjørnet.

Scoringen skulle imidlertid vise seg å bli annullert etter en VAR-sjekk, da en offside-plassert lagkamerat var for tøff i kroppen med Spania-målvakt Unai Simon, ifølge dommer.

SLUTT. Det ender 2-0 til Spania.

86: MÅL! Spania dobler ledelsen. Skottland roter det til for seg selv bak når Hickey sklir. Joselu plukker opp ballen og sender den inn i feltet, hvor det vel er Porteous som takler ballen inn i eget nett.

85: Joselu kommer inn for Morata, og dobler ledelsen nesten umiddelbart. Blir spilt gjennom og runder keeper, men avslutningen reddes på vei mot mål av en Skottland-forsvarer.

81: Nesten for Skottland! Aaron Hickey fyrer av og skuddet får en retningsforandring av Che Adams, men ballen havner i klypene til Simon.

73: MÅL! Så går Spania opp i ledelsen 1-0. Jesus Navas prikker et innlegg mot Morata, som stuper frem og header ballen ned i det venstre hjørnet.

61: Har du sett? Målet annulleres! En offside-plassert Jack Hendry er visst for tøff i kroppen på Simon, og etter en VAR-sjekk velger dommer altså å annullere scoringen. Den er fryktelig kjip! Dermed står det fortsatt 0-0.

59: MÅL! Wow! Hvem andre? Fra ute til venstre banker McTominay et frispark fra nesten død vinkel rett i motsatt hjørne! Skottland opp i føringen!

46: Andre omgang sparkes i gang.

PAUSE. McTominay har ikke utmerket seg nevneverdig i den første omgangen, men midtbanespilleren holder stand sammen med resten av så langt de første 45.

44: Liverpool- og Skottland-back Andy Robertson må forlate banen med skade. Får Spania-målvakt Unai Simon over seg etter en duell, og har tydelig vondt i armen/skulderen når han rusler av banen. Evertons Nathan Patterson kommer inn.

38: Morata setter ballen i mål, men det annulleres for en klar offside.

34: Der er Skottland heldige som ikke ligger under! Mikel Merino avslutter på halv volley fra 13 meter, men avslutningen går på innsiden av stolpen og ut.

30: Spania med ballen mest den første halvtimen, men sett bort i fra den store muligheten innledningsvis, har de slitt med å skape det store mot McTominay & co.

2: Ferran Torres kommer til en kjempesjanse før to minutter er spilt når han kommer alene gjennom, men avslutningen går like til side for mål.

1: Kampen er i gang.

Colombia 2-2 Uruguay

Facundo Pellistri og Uruguay fikk med seg ett poeng da de spilte 2-2 borte mot Colombia.

Pellistri fikk sjansen fra start, men var en av tre som Uruguay-manager Marcelo Bielsa valgte å bytte ut i pausen på stillingen 1-0 til Colombia.

Etter hvilen styrte Colombia lenge mot en 2-1-seier, men et straffespark på overtid sørget for at Pellistri & co. sikret kvalikens fjerde poeng på tre kamper.