Matić avslører: - To spillere kom alltid for sent

I et nylig innspilt intervju med Yu Planet avslører den tidligere Manchester United-spilleren Nemanja Matić detaljer om mangel på disiplin i klubben.

Publisert

Den serbiske fotballspilleren fikk 128 kamper i United-drakt mellom 2017 og 2022. Han kom til United fra Chelsea, en klubb han hadde spilt for i mange år. Han var overrasket over kontrasten på disiplin i klubbene, og hevder at flere United-spillere ofte kom for sent. 

- I Chelsea opptrådte spillerne profesjonelt, de var punktlige og kom aldri for sent til trening, men i United skjedde det nesten hver dag, sa han til Yu Planet.

Matić forteller at han i løpet av tiden sin i United ble leder for en "intern disiplinærkomité" på fem personer, for å forbedre standaren i garderoben.

– Blant spillerne som alltid kom for sent var Paul Pogba og Jadon Sancho og et par andre spillere. Resten av oss som alltid var i tide var sinte, så vi bestemte oss for å danne en slags intern disiplinærkomité med meg som president.

- Jeg hang et papirark på veggen der jeg dokumenterte navnene på enkeltpersoner som kommer for sent. I løpet av en bestemt sesong samlet vi inn rundt £75 000 i bøter. Vi hadde planlagt å bruke pengene til å arrangere en fest i London, men det gjorde vi ikke på grunn av Covid-utbruddet.

Powered by Labrador CMS