KLUBBEN BEKREFTER:

Martinez ute i én måned med en muskelskade

Publisert Sist oppdatert

Marerittsesongen til Manchester Uniteds argentinske midtstopper Lisandro Martinez vil ingen ende ta.

Tirsdag skriver klubben at 26-åringen mister ytterligere én måned med fotball på grunn av en muskelskade i leggen. 

Dermed går Martinez glipp av kampene mot Chelsea, Liverpool, Bournemouth, Newcastle, Coventry (FA-cupen) og Burnley. Bortekampen mot Crystal Palace 4. mai er en potensiell returdato for 26-åringen.

Martinez ble avbildet sammen med resten av lagkameratene på Carrington tirsdag. Det er dermed nærliggende å anta at skaden oppsto underveis i treningsøkten.

Argentineren har allerede mistet 30 av 41 kamper denne sesongen. På tampen av forrige sesong gikk han glipp av tolv kamper.

Victor Lindelöf, som måtte forlate banen mot Brentford, må også belage seg på én måned på sidelinjen. Han trøbler med hamstringen.

Martinez pådro seg en fotskade i april i fjor, før et tilbakeslag i september holdt midtstopperen ute av spill til januar. I starten av februar skadet han kneet i hjemmekampen mot West Ham, og det tok nesten to måneder før han var tilbake i aksjon mot Brentford sist helg.

Erik ten Hag har knapt hatt mulighet til å stille med sin antatt beste ellever i én eneste kamp denne sesongen. Nå har nederlenderen fått ytterligere problemer å håndtere.

Med Martinez og Lindelöf ute har Ten Hag bare Harry Maguire, Willy Kambwala og Raphaël Varane som alternativer på stopperplass. Sistnevnte ble imidlertid byttet ut i pausen i 1-1-kampen mot Brentford lørdag, og franskmannen regnes derfor som usikker. Det samme er Jonny Evans.

Torsdag spiller Manchester United bortekamp mot Chelsea på Stamford Bridge.

Powered by Labrador CMS