DAILY MAIL:

- Martial ekskludert fra førstelagstreninger

Publisert

For et år siden var det Cristiano Ronaldo.

I starten av inneværende sesong var det Jadon Sancho.

Nå kan det virke som en tredje spiller har havnet i Erik ten Hags fryseboks.

Anthony Martial har ifølge Daily Mail blitt ekskludert fra førstelagets treninger og beordret til å trene for seg selv etter at han ikke har klart å komme tilbake i form etter et langt sykdomsforløp.

Erik ten Hag skal være misfornøyd med spissens innsats for å trene seg opp igjen etter å ha blitt rapportert syk i forkant av kampen mot Bayern München 12. desember.

Daily Mail rapporterer onsdag at Martial ikke har deltatt på en førstelagstrening eller har hatt noe med førstelaget å gjøre siden han gikk av banen mot Bournemouth noen dager før kampen mot Bayern München. 

Samtidig har Erik ten Hag vært ganske tydelig hver gang det har vært spørsmål rundt franskmannens tilgjengelighet. Nemlig at han ikke er i form. 

Det understrekes at Ten Hags beslutning om å ekskludere Martial ikke handler om disiplinære problemer, men at det er en helhetsvurdering at spissen ikke vil kunne bidra på en positiv måte inn mot førstelaget i den formen han er i akkurat nå. 

At Martial nå ikke er en del av førstelaget er ikke positivt nytt rundt hans fremtid i klubben. Med en kontrakt som går ut til sommeren ser det stadig mer klart ut at franskmannens fremtid er et annet sted enn på Old Trafford og det virker mer og mer sannsynlig at han forlater klubben gratis til sommeren etter kontraktens utløp.

Powered by Labrador CMS