Erik ten Hag. UNO.
Erik ten Hag. UNO.

Manager-debatt i «Uno»: – Ikke ett fiber i kroppen min som vil gi opp Ten Hag

Publisert

Etter en landslagspause med akademispesial og intervju med tidligere United-fysio Rod Thornley er «Uno» tilbake med en ordinær episode etter 1-3-tapet for Brighton.

– Nå synes jeg det er mørke, mørke greier, innleder Jon Martin.

«Uno»-trioen forsøker å samle tankene etter lørdagens nedtur, og vier mye tid til debatten om Erik ten Hag, som står med 6 av 15 mulige poeng.

– Det er ikke ett fiber i kroppen min som vil gi opp Ten Hag, sier Jon Martin.

– Han har hatt to solide sommervinduer med tanke på hva han har ønsket seg. Hvis United kaster han på båten, da skal det gå skikkelig dårlig i høst, altså. Du kan si hva du vil om Glazers, men de har ventet ganske lenge med de andre managerne.

På onsdag venter neste utfordring for Ten Hag, når nederlenderen returnerer til München for å møte Thomas Tuchel. Neste helg er det bortekamp mot Burnley.

– Han begynner å sette et stempel på dette, samtidig som han er midt i en byggeprosess, sier Fredrik.

– Det er noen mekanismer som gjør det litt skummelt. For min del er det først etter denne sesongen at vi må ta en vurdering. Jeg vil gi ham mer tid på hvor jeg står, men det skjer ting nå som gjør at man får en litt usikker og uggen følelse.

Panelet diskuterer også hvorfor Brighton virket så komfortable på Old Trafford, hvorfor stammen i laget ikke leverer, og hvordan førstegangsreisende til Manchester kan «redde» turen!

Spørsmål til neste episode kan sendes på Instagram eller e-post [email protected]!

Powered by Labrador CMS