UNTED.NO FULGTE KAMPEN:

Malard og Le Tissier scoret målene da Manchester United spilte uavgjort mot Tottenham

Forrige helg brøt Marc Skinner og Manchester Uniteds kvinnelag en aldri så liten barriere da Chelsea ble slått for første gang under 41-åringens ledelse.

Dermed venter Tottenham i FA-cupfinalen 12. mai.

Søndag var samme motstander på besøk på Leigh Sports Village i den 19. runden i Women´s Super League. Det skilte seks poeng mellom de to lagene før oppgjøret.

Melvine Malard sendte vertene i føringen med et praktfullt hodestøt før kvarteret var unnagjort. Manchester United gjorde en meget god figur på eget gress, men i løpet av noen marerittminutter er drøyt kvarter før pause vendte plutselig Tottenham kampen rundt til 2-1.

I pausen gjorde Marc Skinner endringer i formasjonen, og United viste gode takter i jakten på utligning.

På overtid fikk vertene også lønn for strevet da Maya Le Tissier gjorde 2-2.

De liljehvite gjestene fra London har dermed ikke tapt siden 3. mars.

Med ett poeng tar Manchester United seg forbi Liverpool på bedre målforskjell. Rødtrøyene fra Merseyside vant lørdag 1-0 borte mot Bristol City.

Slik var kampen:

Manchester United 2-2 Tottenham

Women´s Super League

Leigh Sports Village

MÅL: 1-0 Malard (13), 1-1 Drew Spence (29), 1-2 Jessica Naz (31), 2-2 Maya Le Tissier (90+2).

Manchester United: Mary Earps – Aoife Mannion (Hannah Blundell fra 46), Maya Le Tissier, Millie Turner, Gemma Evans – Lisa Naalsund, Katie Zelem (K) – Leah Galton (Geyse fra 77), Ella Toone (Hinata Miyazawa fra 77), Nikita Parris (Lucia Garcia fra 55) – Melvine Malard (Rachel Williams fra 55).

Ubenyttede reserver: Phallon Tullis-Joyce, Alyssa Mae Aherne, Irene Guerrero, Hayley Ladd.

90+5´: Nei, det er slutt på Leigh Sports Village. Det ender 2-2.

90+5´: Får vi noe mer drama her da?

90+2´: Og der kommer utligningen! 2-2, og det er Maya Le Tissier som scorer! Det skjer etter et godt slått hjørnespark, og Williams er selvsagt involvert.

90+2´: United får et nytt hjørnespark. Det er lagt til fire minutter.

90+1´: Vi er inne i overtiden. United vinner en corner.

87´: Tottenham har tilsynelatende god kontroll på dette. Geyse har imidlertid kommet inn og brakt en ny dimensjon til dette Manchester United-laget.

84´: Drøye fem minutter igjen av ordinær tid.

80´: Innbytter Geyse viser sine imponerende kvaliteter én mot én. United vinner et hjørnespark.

79´: Tiden begynner snart å renne ut. Kun ti minutter igjen på å redde minimum ett poeng her nå.

77´: Geyse og Miyazawa erstatter Galton og Toone.

75´: Tottenham rydder nok en gang unna i egen boks. Forsvarer seg meget godt her, gjestene.

74´: Det begynner snart å haste for et United-lag som fortsetter å produsere farligheter. Et drøyt kvarter igjen å spille.

71´: Tjue minutter igjen på Leigh Sports Village. Skinner har fortsatt mye offensiv slagkraft å sette innpå fra benken.

70´: Så kombinerer Manchester United på flott vis, og det ender med at Rachel Williams er nære nettkjenning. Uniteds målsnik får en en ny sjanse like etterpå, men det vil seg ikke helt for hjemmelaget foreløpig.

66´: Straks bare en halv omgang igjen. Vertene trykker på for scoring.

62´: United er meget gode spillmessig akkurat nå, men den viktige utligningen uteblir foreløpig.

57´: Zelem er meget nære, men Tottenhams sisteskanse rydder unna!

55´: United gjør to bytter. Rachel Williams og Lucia Garcia erstatter Malard og Parris.

54´: Det har tilsynelatende ikke vært noe fyrverkeri av en 2. omgang hittil.

50´: United har gjort enkelte formasjonsendringer etter byttet i pausen. Spiller i en slags 3-4-3 nå. Naalsund og Toone ute på kantene med Le Tissier og Zelem sentralt. Dermed utgjør Blundell, Turner og Evans stoppertrioen, mens Galton, Malard og Parris spiller fremme.

49´: United har tatt tak i dette umiddelbart etter pause, og vertene setter gjestene fra London under press her.

47´: Og innbytteren regisserer tidlig en god sjanse, men Tottenham rydder unna!

46´: Blundell erstatter Mannion før annen omgang.

PAUSE 1-2.

45´: Tottenham forsvarer seg meget kompakt og organisert her. Vanskelig å bryte gjennom den liljehvite muren. Fire minutter legges til.

44´: Graham er tøff i en takling på Malard, som blir liggende etter situasjonen. Uniteds målscorer kommer seg heldigvis nokså raskt på beina.

40´: Graham finner Naz, men linjedommeren vinker med flagget. Fem minutter til pause på Leigh Sports Village.

39´: United farlige etter et angrep ute til venstre. Toone slår inn, men ballen treffer ingen lagvenninner.

36´: Ti minutter til pause. Hjemmelaget har gjort det vanskelig for seg selv her.

34´: Tidligere United-spiller Martha Thomas må gi seg her. Det er fryktelig dårlig nytt for Tottenham. Kit Graham kommer inn.

31´: Manchester United går opp i limingen, og plutselig står det 2-1 til Tottenham. Marerittminutter for vertene. Jessica Naz er målscorer.

29´: Så scorer faktisk Tottenham. 1-1 på Leigh Sports Village. Vertene roper etter offsideflagget, men det kommer aldri. Da er vi like langt.

27´: Parris får rom ute til høyre og forsøker å finne Galton motsatt. Blir litt for upresist.

24´: Tottenham står høyt i banen og forsøker å stresse United. Vertene spiller seg imidlertid flott ut, og i andre enden av banen får rødtrøyene en brukbar mulighet. Blir imidlertid aldri ordentlig farlig.

22´: Nære for Malard etter godt angrepsspill. Naalsund finner Malard, som vender lynraskt opp før hun skyter. Tottenham slipper med skrekken.

21´: United vinner et innkast.

19´: Manchester United dominerer begivenhetene på eget gress, men det står stadig «bare» 1-0. Galton er i gnistrende spillehumør ute til venstre i banen.

16´: Så skjer det ting i andre enden av banen etter en god kontring, men skuddet går like utenfor.

16´: Malard er nære igjen, men spissen velger å ikke gå for avslutning.

13´: Malard sender United i føringen med pannebrasken! Evans med et glitrende innlegg, og avslutningen er også meget bra.

12´: Tottenham er under press nå, og igjen er United er nære ved å få til det helt store.

11´: United er farlige nå, og igjen skjer det ting i gjestenes boks. Scoringen lar imidlertid vente på seg.

10´: Ella Toone kommer til en god skuddmulighet, men forsøket går like utenfor. Fint angrepsspill fra Manchester United.

7´: Parris forsøker seg med et innlegg ute til høyre, men gjestene rydder unna i egen sekstenmeter.

4´: Turner rydder unna ute til høyre i banen.

1´: Tottenham er farlig frempå med én gang, men United slipper med skrekken!