DAILY MAIL:

– Malacia har fullt fokus på å bli klar til starten av neste sesong

Publisert

Tyrell Malacia har vært gjennom et aldri så lite mareritt av en sesong. 

Nederlenderen ble avbildet smilende med resten av lagkameratene på Carrington 15. juli i fjor. Deretter manglet han i sesongoppkjøringen på grunn av en skade. 

1. desember ble det gjort kjent at Malacia hadde hatt en tilbakeslag etter en kneoperasjon i sommer, men at han jobbet for å bli klar i starten av 2024.

Erik ten Hag ga nylig også uttrykk for at han hadde blitt fortalt det samme, noe han også oppga som én av grunnene til at klubben skilte vei med Sergio Reguilon, som var på lån fra Tottenham i høst.

Venstrebacken har imidlertid fortsatt ikke vært på banen, og før landslagspausen sa Ten Hag at han trolig ikke blir tilgjengelig før sesongen er over.

I det store og det hele har det likevel vært bemerkelsesverdig stille både rundt og fra 24-åringen, og detaljene rundt skaden har vært svært få.

Chris Wheeler i Daily Mail skriver at det skal ha dreid seg om en omfattende meniskskade i kneet.

Manchester United-journalisten viser også til rykter om at Malacias utfordringer vel så mye skal ha handlet om det mentale som det fysiske. Dette avfeies langt på vei av Wheeler.

Den første perioden etter operasjon nummer to skal Malacia ha tilbrakt i Nederland, før han senere vendte blikket mot Carrington. Fokuset skal ifølge Wheeler nå handle om å bli spilleklar til neste sesong.

Uniteds medisinske avdeling skal også ha akseptert at prosessen har vært utfordrende og krevende.

Powered by Labrador CMS