Kobbie Mainoos scoring var et kunststykke, men det holdt «bare» til poengdeling mot Liverpool.

Mainoo: – Skuffende å tape poeng

Kobbie Mainoo vartet opp med et kunststykke av en scoring og sendte Old Trafford til himmels for en stakket stund.

Mainoos 2-1-scoring kom ikke i tråd med spillets gang, men det var det ikke mange United-fans som, forståelig nok, så ut til å bry seg om.

Uheldigvis for Mainoo og United utlignet Liverpool på straffe drøye seks minutter før ordinær tid var ute og 2-2 ble sluttresultatet.

– Resultatet er skuffende. Vi måtte jobbe hardt for å komme tilbake i kampen etter en vanskelig 1. omgang, men vi ga bort de to poengene på slutten. At vi ikke står igjen med tre poeng er skuffende, sier Mainoo til Sky Sports etter kampen.

Med 2-1 og kun seks minutter igjen av ordinær tid er det mulig å skjønne hva Mainoo sikter til, men realiteten er at United skal være tilfredse med å få med seg poeng fra oppgjøret mot Liverpool.

Kobbie Mainoo gratuleres etter 2-1-scoringen, hans første mål på Old Trafford på seniornivå

United slet tungt før pause og hang rett og slett ikke med på notene da Liverpool spilte kjappe pasningskombinasjoner og leken angrepsfotball. United hadde ikke en eneste tellende avslutning på mål før pause, men Bruno Fernandes utnyttet en kjempetabbe av Jarell Quansah, fyrte løs fra 35 meter da han så Caoimhin Kelleher stod langt ute, og med Uniteds første avslutning på mål utlignet kapteinen.

Da våknet omsider United.

Et drøyt kvarter senere var Mainoo sentral i oppbyggingen av angrepet han selv avsluttet på utsøkt vis.

Treffet til unggutten var så bra at han var på vei til å juble for mål før ballen traff nettmaskene.

– Det var en utrolig følelse, og særlig i en slik kamp. Det føltes veldig bra så jeg tok den kanskje litt på forskudd, smiler Mainoo før han legger til at de to tapte poengene ødelegger litt av gleden ved hans første scoring på Old Trafford.

Tre poeng mot Liverpool ville tent en ørliten gnist i Champions League-håpet til United, men med kun ett poeng blir det vrient. Det innser også Mainoo, men han nekter å gi opp.

– Det kommer flere viktige kamper for oss og vi må gjøre vårt ytterste for å stå sammen som en enhet, forklarer målscoreren.