SNART FIRE ÅR SIDEN MYKONOS-BRÅKET: 

Maguires ankesak utsatt på grunn av streik

Harry Maguire så frem til å renvaske seg i ankesaken etter bråket på Mykonos i 2020. Når er imidlertid rettssaken utsatt på grunn av streik blant greske forsvarsadvokater. 

Publisert Sist oppdatert

Det nærmer seg snart fire år siden Maguire havnet i bråk med politiet på den greske ferieøyen Mykonos. United-stopperen ble arrestert etter at han i følge påtalemyndigheten angrep politibetjenter og forsøkte å bestikke dem.  

Maguire på sin side har hele tiden bedyret sin uskyld, og hevder hardnakket at han handlet i selvforsvar for å beskytte søsteren. 

IKKE ET FØRSTEVALG: Erik ten Hag har foretrukket Lisandro Martines og Raphaël Varane som stoppere når de er skadefrie, men denne sesongen har begge slitt med skader. Dermed har Harry Maguire fått flere muligheter enn han trolig så for seg ved starten av sesongen.

Maguire ble først dømt til 21 måneders betinget fengsel i august 2020 i en rettssak som gikk av stabelen i ekspressfart. Maguire gjorde det umiddelbart klart at han ikke ville akseptere dommen og ba advokatene forberede en anke. 

Ankesaken har surret og gått i det greske rettssystemet en god stund, men i juni ble det bestemt at saken skulle opp onsdag 7.februar. Slik gikk det imidlertid ikke ettersom greske forsvarsadvokater i streik over nye skatteregler. 

Maguire vil trolig få en viktig rolle de neste to månedene med Lisandro Martinez ute av spill med kneskade. 

United møter Aston Villa i Birmingham førstkommende søndag i en uhyre viktig kamp for begge lag. United vil kutte ned Villas forsprang på ligatabellen til kun fem poeng dersom Erik ten Hags menn returnerer fra Villa Park med seier. 

Powered by Labrador CMS