Maguire om kritikken: – Jeg kan takle det

Publisert

Etter Englands kamp mot Skottland tirsdag tok Gareth Southgate et oppgjør mot den massive negativiteten rundt Harry Maguire, som har bidratt til latterliggjøring fra supportere.

I tirsdagens kamp scoret Maguire et selvmål og måtte blant annet tåle pipekonsert fra Skottland-fansen hver gang han rørte ballen.

Maguire selv er imidlertid tydelig på at han kan takle presset han blant annet opplevde tirsdag.

– Jeg vil ikke si at jeg er en person som sliter med press mentalt. Jeg har vært gjennom mye de siste årene og jeg har vært Manchester United-kaptein i nesten fire år. Da får du et stort ansvar og alt som kommer med det, og det kan være tøft, så vel så mye som bra.

– Jeg vil ikke si at jeg er vant til det, men jeg kan takle det. Det tar mye av presset vekk fra lagkameratene mine og legger alt på meg selv. Det får dem til å spille bedre, helt klart.

Harry Maguire.
TAKLER PRESSET FRA SUPPORTERE: Harry Maguire.

I sommer var som kjent Maguire aktuell for West Ham, da London-klubben kom til enighet med United om overgangssum.

Etter Skottland-kampen fikk han også spørsmål om overgangen som ikke ble noe av.

– Vi kom bare ikke til en enighet og de var glade for at jeg ble og jeg var glad for å kjempe om plassen min.

Til nå har det blitt ett innhopp på sesongens fire første kamper, men Maguire har troen på mer spilletid framover.

– Jeg ønsker det (å kjempe om plassen) og hver gang jeg trener eller spiller, så vil jeg gi alt. I klubbfotballen ønsker jeg å spille kamper, jeg ønsker å spille kamper.

– De første fire ukene var tøffe fordi det var en kamp i uka og manageren valgte ikke meg, men vi har mange kamper som kommer nå og jeg er sikker på at jeg vil spille mange kamper.

Powered by Labrador CMS