United snudde til seier: Seks av seks!

Manchester Uniteds U18-lag har fått en strålende start på sesongen, og lørdag kom sesongens sjette strake seier når Derby kom på besøk til Carrington.

Gjestene gikk opp i en fullt fortjent ledelse før pause ved Lennon Wheeldon, men etter kjempet United seg tilbake og vant til slutt 3-1.

Ethan Wheatley startet snuoperasjonen. Angrepsspilleren kom inn i det 67. minutt, og kun et par minutter senere skaffet han straffe som han selv satte sikkert i mål.

I det 79. minutt kom ledermålet, da United vant ballen høyt oppe på Derbys banehalvdel, før Finley McAllister bøyde ballen ned i det høyre hjørnet fra like utenfor sekstenmeteren.

To minutter før fulltid fastsatte innbytter Malachi Sharpe til 3-1 alene med keeper, etter en strålende gjennombruddspasning fra Shea Lacey dypt inne på egen banehalvdel.

På Carrington denne ettermiddagen ble for øvrig Jadon Sancho spottet, spilleren som for øyeblikket er utestengt fra førstelaget. Så får vi se om han tar turen til Old Trafford etter U18-kampen.

U18: United 3-1 (0-1) Derby

Carrington
U18 Premier League

MÅL: 0-1 Lennon Wheeldon (28), 1-1 Wheatley (str., 71), 2-1 McAllister (Amass, 79), 3-1  Sharpe (Lacey, 88)

Gule kort: Lacey (38), Ogunneye (72), Fitzgerald (78)

United: Thomas Myles - Finlay McAllister (K), Louis Jackson, Reece Munro, Harry Amass - Jacob Devaney (Habeeb Ogunneye, 61), Ruben Curley (Jack Fletcher, 61) - Shea Lacey, Jayce Fitzgerald, Ashton Missin (Malachi Sharpe, 61) -  Victor Musa (Ethan Wheatley, 67)

Ubenyttet innbytter: Will Murdock

SLUTT. United med en strålende andreomgang og snur 0-1 til 3-1!

88: MÅL! United går opp til 3-1! En stor Derby-sjanse ender med en kontring motsatt vei. Lacey finner Sharpe på vei gjennom, og alene med keeper setter innbytteren ballen sikkert i nota.

84: Jadon Sancho har for øvrig blitt spottet på Carrington, og følger med på kampen. Går turen videre til Old Trafford etter kampen, mon tro?

79: MÅL! United har snudd det! Vinner ballen langt inne på Derbys banehalvdel, og Amass ender opp med å finne McAllister på 18 meter. Kapteinen sender så ballen ned i det høyre hjørnet til en fullt fortjent ledelse, etter en solid andre omgang så langt fra United.

78: Kveldens tredje gule til en United-spiller. Fitzgerald med en stygg takling på midtbanen.

73: Nesten for Derby på frisparket der! Kommer en slags brasse-variant, men ballen går like over.

72: Ogunneye pådrar seg gult kort for å være for tøff i en duell. Frispark til Derby på hjørnet av 16-meteren.

71: MÅL! Wheatley setter den sikkert selv, midt i mål!

70: Straffe til United! Innbytter Wheatley felles på vei igjennom.

67: Nytt United-bytte. Wheatley kommer inn for Musa.

61: United sliter å spille seg til de store mulighetene. Kanskje kan et trippelbytte gjøre susen. Ogunneye, Fletcher (debut) og Sharpe kommer inn. Missin, Curley og Devaney går ut.

55: Ikke så langt unna for United. Lacey slår inn, og Derbys målvakt glipper. Redder seg imidlertid inn igjen og får slått ballen ut til corner foran nesa på Musa.

46: Andre omgang sparkes i gang.

PAUSE.

44: Kjemperedning av Myles! Derby kombinerer seg gjennom og Agustien avslutter mot lengste, men Uniteds sisteskanse kommer seg kjapt ned og avverger. Lager en liten retur, men kommer seg raskt opp og plukker ballen foran en Derby-angriper.

38: Gult kort til Lacey. Lager frispark imot, og svarer med å hive ballen hardt i bakken. Åpenbart frustrert, og ikke noe å si på det.

30: Derby tror de går opp til 2-0 når Myles glipper ballen etter et frispark, og den havner hos en Derby-spiller på blank kasse. Ballen settes igjen i det åpne buret, men denne gang avblåses det - heldigvis - for offside.

28: MÅL. Derby går opp i ledelsen. United mister ballen på egen banehalvdel, og ballen spilles gjennom til Wheeldon, som havner i løpeduell med Munro og McAllister. Uniteds forsvarere nøler litt, og når spissen også kommer seg forbi en utrusende Myles, får han til slutt en enkel jobb med å sette ballen i det åpne buret.

27: Lacey mottar ballen på 22 meter og får ballen over på venstrefoten, men skuddet blir blokkert ut til en corner, som ender i klypene til Derbys sisteskanse.

18: Lacey finner Musa med en pen bakromsball. Derby-forsvaret kommer seg på riktig side og rekker å forstyrre Musa, som kun får til en svak avslutning som triller inn til keeper.

16: Så er det nesten for Curley. Missin mottar ballen ute til venstre, og finner Curley inne i feltet som prøver seg på direkten. Like til side for mål.

14: Så er det nesten for United! Ballen havner hos Fitzgerald på ni meter, men skuddet blir blokkert og havner i klypene til keeper.

11: Så er Derby igjen svært farlig frempå! Får avsluttet fra farlig hold igjen, men ballen går på innsiden av stolpen og ut. Returen havner hos en ny Derby-spiller som får avsluttet, men Myles varter opp med en glimrende redning. Ble dog avblåst for offside, men nå lever United farlig.

9: Derby best i gang her, og får en ny god mulighet. Ruller ut til venstre, før deres venstrekant avslutter mot lengste. Går en liten meter utenfor.

7: Forsøket fra Derbys Cruz Allen går et par meter til side for mål.

6: Curley lager frispark imot på 20 meter. Farlig hold for Derby dette.