casemiro250323

Ledet Brasil til storseier

Natt til lørdag var to United-spillere i aksjon i den søramerikanske VM-kvalifiseringen.

Brasil 5–1 Bolivia

VM-kvalifiseringen skulle starte for Brasil, og da er en hjemmekamp mot Bolivia neppe noe som skremte vettet av brasilianerne, og landslagskaptein Casemiro ledet ikke uventet Brasil til en seier uten store problemer.

Neymar bommet på et tidlig straffespark, men Real Madrids Rodrygo sendte Brasil i ledelsen etter litt mer enn halvspilt førsteomgang, og etter pause løsnet det for Brasil. Raphinha økte til 2-0, Rodrygo til 3-0 og Neymar til 4-0, før Bolivia reduserte, og på overtid ble Neymar tomålsscorer da han satte inn 5-1.

Casemiro spilte hele kampen.

Brasils neste kamp er natt til onsdag (skandinavisk tid) borte mot Peru. Resultatet mot Bolivia gjør at Brasil topper VM-kvalifiseringen etter at alle landene har spilt én gang, og der håper de nok å bli værende hele kvalifiseringen.

casen
LEDET BRASIL TIL SEIER: Casemiro.

Uruguay 3–1 Chile

Uruguay fikk også en god start på VM-kvalifiseringen med en solid 3-1-seier mot Chile.

Marcelo Bielsa ga Facundo Pellistri tillit fra start igjen, og han svarte nesten på tilliten med en scoring: han hadde en god sjanse som han sendte over mål.

På det tidspunktet stod det allerede 2-0, og det var også stillingen da Pellistri ble byttet ut i det 71. minutt. Uruguay økte umiddelbart til 3-0 etter byttet, men så reduserte også Arturo Vidal for Chile. Det ble med andre ord 2-0 med Pellistri på banen, og 1-1 etter at han var byttet ut. Vi får satse på at Bielsa tar det som et hint.

Uruguay ligger med dette på andreplass i den søramerikanske VM-kvalifiseringen bak Brasil, og neste kamp er tirsdag kveld (23.00 skandinavisk tid) borte mot Ecuador.