Finley McAllister observert på tribunen under Everton-United på Goodison Park, 26. november 2023.

La du merke til denne United-spilleren i bakgrunnen?

Publisert

Det er ikke akkurat Anthony Martials 3-0-mål alle snakker om etter Uniteds solide seier på Goodison Park. 

At Martial scorer mot Everton føles omtrent like normalt som å se Aaron Wan-Bissaka legge inn en sklitakling, men flere (vi så det via Twitter-kontoen @loneutd) la merke til en artig detalj i bakgrunnen da Martial og lagkameratene jublet for Uniteds tredje mål. 

På tribunen i bakgrunnen av TV-sendinga kunne en nemlig se den Salford-fødte U18-kapteinen Finley McAllister juble for målet. 

17-åringen er regelmessig på United-bortekamper så lenge det ikke kolliderer med U18-kamper, og denne gangen ble han altså fanget opp av TV-kameraene.

Finley McAllister på tribunen med jublende United-spillere i forgrunnen. Everton-United, 26. november 2023.
U18-KAPTEINEN PÅ TV: Finley McAllister jubler for Uniteds tredje mål.

Midtbanespilleren (som denne sesongen ofte har vikariert som høyreback) kom nylig hjem fra U17-VM tidligere enn han hadde håpet, men fordelen med det var at han fikk reist på Goodison Park.

Dan Gore skal også ha vært blant akademispillerne som ble observert i borteseksjonen under søndagens kamp.

Å se denne kampen var nok ikke direkte uinspirerende for unge United-spillere, med Kobbie Mainoo, Scott McTominay, Marcus Rashford, Alejandro Garnacho og Hannibal Mejbri i aksjon for United (mange av disse spilte selvsagt også viktige roller), og Joe Hugill på benken. I tillegg startet James Garner og Dwight McNeil (som også har vært i United-akademiet) for Everton, mens Michael Keane var på benken.

Finlay McAllister feirer Victor Musas 2-1-mål mot Nottingham Forest sammen med lagkameratene.
HER JUBLER HAN PÅ BANEN: Finley McAllister jubler for et sent vinnermål for U18-laget. Det ser kanskje ikke slik ut, men det var ikke han som scoret målet.
Powered by Labrador CMS