Parris avgjorde på overtid:

Kvinnelaget slo PSV etter snuoperasjon

Manchester United-kvinnene er på treningsleir på Malta, og fredag kveld ventet en treningskamp mot PSV.

Marc Skinners elleve utvalgte trøblet stort den første halvtimen, og etter flere store PSV-sjanser sendte omsider Joëlle Smits nederlenderne i ledelsen etter 25 minutter.

Drøye ti minutter før pause utlignet Jayde Riviere, før Nikita Parris stanget inn 2-1 med pannebrasken på overtid av den andre omgangen.

– Det var litt som jeg så det for meg. Vi hadde to omganger med to ulike lag. I den første er det en del som ikke fungerer. PSV spilte veldig bra og ga oss mye problemer, sa Skinner til MUTV etter kampen.

Dermed fikk United en til tider god gjennomkjøring før Newcastle venter i Adobe FA Cup 14. januar.

– Det er en del å se på, men alt i alt var dette godt mot en god motstander, konkluderte Skinner.

Særlig norske Lisa Naalsund kom godt fra fredagens kamp. Den norske midtbanespilleren ble byttet inn etter en halvtime og satte umiddelbart fart på United-laget. Det gir optimisme for veien videre.

United.no fulgte kampen under:

Manchester United 2–1 PSV (1-1)

Tony Bezzina Stadium

United: Mary Earps – Jayde Riviere, Gemma Evans, Millie Turner, Mayzee Davies – Hayley Ladd (K), Holly Deering – Geyse, Irene Guerrero, Leah Galton – Rachel Williams.

Benken: Safia Middleton-Patel, Phallon Tullis-Joyce, Maya Le Tissier, Hannah Blundell, Lucy Newell, Phoebe Chadwick, Lisa Naalsund, Ella Toone, Katie Zelem, Olivia Francis, Lucia Garcia, Melvine Malard, Nikita Parris.

SLUTT 2-1.

90+6´: Toone er på beina igjen. Ser ut som hun har det vondt, men letter litt på smilebåndet også.

90+4´: Toone ligger nede etter en duell like før 2-1-scoringen.

90+4´: Så kommer Uniteds andre scoring, og det er Parris som stanger den i mål. Blundell med en lekker serve.

90+3´: Et PSV-skudd går langt utenfor. To minutter gjenstår.

90+1´: Det er lagt til fire minutter.

90´: Ett minutt igjen av ordinær tid.

87´: Parris løsner skudd fra kloss hold. PSVs sisteskanse fanger den greit.

87´: Naalsund finner Malard med en herlig flikk, men det avblåses for offside.

86´: Fem minutter gjenstår av ordinær tid. United er det klart farligste laget i øyeblikket.

84´: United er farlig frempå igjen. Garcia og Malard begge nære.

81´: Ny PSV-spiller ligger nede.

81´: Ti minutter igjen. Stadig 1-1.

78´: Stor United-sjanse etter at Toone og Malard broderer seg gjennom PSV-forsvaret. Skuddet reddes så vidt.

74´: Parris banker til fra hjørnet av sekstenmeteren. Like over!

73´: United vinner en corner idet det gjenstår et drøyt kvarter av treningskampen på Malta.

71´: Naalsund kommer til avslutning, men den ender i klypene til PSV-keeperen.

68´: Malard med en lekker vending, men pasningen mot Parris blir for upresis.

66´: Spillet er i gang igjen. En halv omgang igjen av ordinær tid.

63´: Garcia skyter fra venstre, men avslutningen går rett i fleisen på en PSV-spiller. Et lite stans i spillet.

61´: Garcia finner Naalsund inne foran mål etter et strålende dypt løp fra den norske spilleren. Skuddet går over.

56´: Tullis-Joyce har for øvrig erstattet Earps. Samtlige av de elleve som startet kampen er dermed tatt av banen.

56´: Stor sjanse for Garcia etter en flott pasning fra Toone. Avslutningen sklir av venstrefoten.

55´: United har vært klart best i starten av den andre omgangen. Parris skyter utenfor.

54´: Toone skyter fra en god posisjon. Rett i blokka.

51´: Malard spilles gjennom, men offsideflagget kommer.

49´: Rollene er snudd neste gang United er i angrep, men Toones avslutning går utenfor.

47´: Toone finner Garcia ute til venstre, men det blir ingen stor sjanse ut av det.

46´: Le Tissier, Blundell, Newell, Chadwick, Toone, Zelem, Garcia, Malard og Parris har alle kommet inn. Sammen med Naalsund og Earps utgjør de elleveren nå.

46´: Etter en noe lengre pause er vi omsider i gang igjen! Vi skal forsøke å få klarhet i byttene som er gjort.

Drar seg mot andre omgang nå. Le Tissier er blant spillerne som skal inn for United. Malard og Toone skal også inn.

PAUSE 1-1: Ikke en omgang som går inn i Uniteds historiebøker, men det står likevel 1-1 etter at Riviere utlignet drøye ti minutter før hvilen. Marc Skinners lag våknet litt til liv mot slutten av omgangen, så får vi se om det fortsetter etter pause.

45+2´: Geyse får frispark.

45´: Farlig PSV-sjanse, men Riviere får avverget til corner.

43´: Geyse men noen flotte involveringer, før hun finner Naalsund foran mål. Skuddet med venstre går utenfor.

42´: Turner forsøker en pasning mot Riviere, men sistnevnte sklir og ballen går utover sidelinjen.

40´: Williams får frispark noen meter inne på PSVs halvdel. Gult kort.

38´: Ladd gjør en solid defensiv jobb når hun hindrer et PSV-angrep.

34´: Naalsund har fått fart på dette United-laget nå.

33´: 1-1! Riviere setter den! Geyse finner Naalsund ute til høyre, som slår et strålende innlegg mot Galton. Avslutningen reddes av PSVs sisteskanse, men høyreback Riviere hamrer inn utligningen på returen.

32´: Så er Naalsund nære med en gang, men keeper avverger.

30´: Naalsund og Francis erstatter Guerrero og Deering. Betyr trolig at Williams tar plass i tierrollen, mens Francis går inn på spissplass.

30´: De har ikke sett ut som seg selv den første halvtimen, United. Klarer ikke å skape noen store sjanser mot PSV ennå.

28´: Geyse gjør en kjempejobb ute til høyre, men innlegget treffer ingen lagvenninner.

26´: Guerrero og United kommer på en fin overgang, men Williams slurver bort ballen. Kort tid etterpå pådrar hun seg et frispark.

25´: 1-0 til PSV. Joëlle Smits scorer for nederlenderne. United tillater PSV å brodere seg enkelt gjennom.

22´: Geyse taper en duell ute til venstre. Brasilianeren ser litt frustrert ut.

16´: Ladd slår en pasning utover sidelinjen til innkast for PSV. Har slitt ordentlig så langt her, United.

15´: I stolpen fra PSV etter en strålende overgang.

13´: Earps må redde igjen! United henger litt i tauene her.

12´: Ny PSV-corner. Guererro som må gi den denne gangen.

12´: Og det blir farlig, men Earps redder mesterlig!

11´: Riviere og Turner må avverge hver sin gang, før Earps må gi til corner.

10´: Marc Skinners lag har i grunn ikke produsert noen ting de første ti minuttene.

8´: Earps holder på å rote det ordentlig til i de bakre rekker, men muligheten avverges. Like før stanset Davies en ålreit PSV-overgang.

5´: United forsøker å stresse PSV høyt, men det har ikke blitt noen muligheter ut av det ennå.

3´: Offside på PSV. Kontrollert i åpningen fra begge lag.

2´: Riviere felles, men United-backen får ikke frispark.

2´: United triller ball i åpningsminuttene.

1´: Der er vi omsider i gang! PSV med avspark.