TEN HAG: 

– Kunne ikke ta noen sjanser

Erik ten Hag og United fikk en drømmestart mot Luton, men ga fra seg initiativet i kampen. I pausen så nederlenderen seg nødt til å gjøre to store endringer på laget. 

Publisert Sist oppdatert

– Det kunne blitt en enkel kamp basert på de første ti minuttene, men det ble slett ikke det. Kanskje fordi det var så komfortabelt i starten at vi senket oss men det kan vi ikke gjøre. Vi kunne scoret flere i den perioden og avgjort kampen, men vi falt for dypt og slapp dem inn i kampen. Vi tillot dem både skudd og innlegg. Bruno, Garnacho og Marcus hadde alle store sjanser, og en av dem burde gå inn og vi kunne gjort livet enkelt for oss selv, forklarte Ten Hag til Sky Sports etter dramaet på Kenilworth Road. 

– Riktig avgjørelse

Både Casemiro og Harry Maguire fikk gult kort før pause, og ble tatt av i pausen. Erik ten Hag sier han simpelthen ikke hadde noe valg. 

– Jeg så dommerens reaksjon på Casemiro og Maguire og tenkte at dersom de får en til mot seg er de ute. Scott og Jonny kom inn og jeg tror det var riktig avgjørelse, sier Ten Hag.

Før kampen mot Luton, snakket nederlenderen mye om hvor tøff utfordringen for United ville bli på Kenilworth Road. Luton kjempet med nebb og klør og skapte en rekke sjanser, men United holdt unna og vant takket være to tidligere scoringer av Rasmus Højlund. 

 Roser den mentale styrket til Højlund

Nettopp Højlund ble den store helten for United igjen. 

Erik ten Hag sier han ikke er overrasket over at dansken scorer på bestilling om dagen. 

– Jeg visste at han hadde karakterstyrken til dette. Rasmus kan levere under stress og press. Det er en av tingene jeg så etter i ham. Han kom til en ny liga, en ny klubb og det ville hjulpet med en tidlig scoring i karrieren her, men nå har han selvtilliten og han vil score mer.

Ten Hag ble også utfordret av Sky Sports på hva endringene i Uniteds sportslige apparat har å si for klubben. 

– Vi er tilbake i Champions League-racet og ser fremover fra kamp til kamp. Jeg vet hva som skjer bak kulissene og for United er det bra med de ambisjonene som vises. Det er slik det skal være i en klubb som United, sier Ten Hag. 


Powered by Labrador CMS