BROR OG AGENT SVARER PÅ NEVILLES BEKYMRING:

- Kun for å skape klikk - ring om du er så bekymret!

Publisert
Gary Neville uttrykker sin bekymring for Marcus Rashford.

Marcus Rashford har hatt en svak sesong for United, iallfall om man sammenligner prestasjonene opp mot det 26-åringen leverte forrige sesong.

Prestasjonene er til stadighet oppe til diskusjon i media, både nasjonalt og internasjonalt.

Blant dem som oftest gir uttrykk for sine tanker om det som skjer i United er Gary Neville og i denne ukens episode av Stick to Football sier den tidligere United-kapteinen at han er dypt bekymret for Rashford og at det er noe som ikke stemmer.

- Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal si det, men det er noe som ikke stemmer. Han ser ikke ut til å ha det bra. Det er handler ikke bare om hvordan han presterer på fotballbanen, han ser rett og slett ulykkelig ut. 

- Jeg ser ham og tenker at jeg er er oppriktig bekymret for ham. Vi vet at det har vært noen tilfeller med utenomsportslige ting hvor han har fått kritikk. Samtidig presterer han ikke på banen.

- Dette er ikke den gutten som vokste opp med gløden og friheten til å spille for United som han var som ung, det gjør at jeg er bekymret for ham.

I kjølvannet av Nevilles kommentarer har Marcus Rashfords bror og agent Dwaine Maynard kommet med et tilsvar til Sky Sports-eksperten, og han er ikke redd for å si akkurat hva han mener.

I et innlegg på Instagram skriver Maynard at uttalelsene handler om å få klikk og skape blest om egen podkast. 

- Jeg forstår fullt og helt hvordan podkaster og slike tung fungerer, men om du har oppriktige bekymringer. Plukk opp telefonen.

- Vi kjenner hverandre eller har i det minste møtt hverandre.

- Å fortelle slike bekymringer på lufta i full offentlighet og ha en mening om det er dårlig og handler for meg om å få mest mulig klikk.

Videre fullfører Maynard med å si at de som ofte kommer med slike ting i media er de samme som også ønsker å få eksklusive tilganger ved bruk av eget navn.

- Det som er morsomt er at de fleste av disse programmene eller tidligere spillere forsøker å spørre om eksklusiv informasjon.

Powered by Labrador CMS