Kommer med forklaring etter Keanes målfeiring-kritikk 

Publisert Sist oppdatert

Marcus Rashford kunne endelig feire sitt første ligamål på Old Trafford denne sesongen, da han satte inn 2-1-målet like før pause.

26-åringen feiret med å vise pratebevegelser med hånda, noe de fleste tolket som rettet mot kritikerne hans etter denne sesongens svake prestasjoner.

– Jeg forstår det ikke, vi trenger å se mer. Han har vist det før, og han har kvaliteten. Så hvorfor ser han ut til å være opprørt på alle? spurte Roy Keane i Sky Sports-studio.

– Han er nødt til å nyte at han spiller for Manchester United, fortsatte han.

KRITISK: Roy Keane skjønte ikke hvorfor Marcus Rashford angivelig ba kritikerne om å tie.

X-brukeren Eternally Red har imidlertid i etterkant kommet med en forklaring på feiringen, i et innlegg som Rashford selv har kommentert «Takk for at du oppklarte denne saken».

Så hva ligger bak feiringen?

Gesten skal heller ha vært rettet mot dem som har hetset Rashford, etter at han kommenterte et av Jadon Sanchos nye Instagram-innlegg.

– Han refererer åpenbart til hetsen han har mottatt denne uka siden han kommenterte Sanchos innlegg. De stilte bokstavelig talt spørsmålsmålstegn ved hans lojalitet og forpliktelse til oss, og han tiet dem ved å score og assistere, står det i innlegget Rashford kommenterer.

Powered by Labrador CMS