Kobbie Mainoo debuterer for England.

Kobbie Mainoo debuterte for England

Publisert Sist oppdatert

Lørdag kveld kom fem United-spillere i aksjon. 

Både Rasmus Højløund og Christian Eriksen startet når det danske landslaget møtte Sveits i en vennskapskamp i Parken. Kampen endte 0-0.

England gikk på et 1-0 tap mot Brasil, men det er glemt for United-fansen som fikk se unggutten Kobbie Mainoo debutere for Englands A-lag. For en sesong, for en uke og for en kveld for Mainoo. Endelig fikk verden en smakebit av hva United-fansen har vært begeistret over de siste månedene. 75 minutter inn i kampen debuterte ham med Marcus Rashford ved sin side. 

Mainoo rakk ikke å debutere for U21 laget, men hoppet rett fra U19 til A-laget. Tirsdag ble han kalt opp til A-laget og fire dager senere spiller han på Wembley med en enorm selvtillit.

Til tross for tap spilte England en utrolig god kamp og hadde flere enorme sjanser. Kveldens stjerne ble Brasils unggutt, 17-åringen Endrick som scoret i sin debut etter 80 minutter. Tidligere United-spiller Andreas Pereira fikk sin andre kamp for Brasils landslag og var avgjørende da han lempet ballen i bakrom hvor Vini Jr sto klar. Skudd kom i retur, men der sto Endrick klar med skuddfoten.

Maguire startet for England og fikk gode 67 minutter på banen. Rashford spilte også bra og hadde flere gode involveringer. 

Danmark 0-0 Sveits

United.no oppdaterer med mål.

England 0-1 Brasil

Mål: 0-1 Endrick (80)

United.no oppdaterer med mål og det viktigste rundt United-spillerne.

90 min: Fire minutter legges til. 

85 min: Mainoos berøringer er fulle av selvtillit. Unggutten gjør gode løsninger.

80 min: MÅL. Brasil har også en unggutt å være stolt over. Andreas Pereiras lemper ballen i bakrom. Vini Jrs skudd kommer i retur. Der står 17-åringen Endrick klar med skuddfoten.

80 min: 18-åringen leker seg forbi Brasils spillere. 

76 min: Mainoo får sin første berøring. God selvtillitt. Mainoo rakk ikke debutere før U21, før han hoppet fra U19 til A-laget. Et stort øyeblikk for United-fansen som endelig får bevist verden hvor god ham er.

75 min: Der kom debutten. Frysninger når navnet ropes opp. Mainoo kommer inn for Conor Gallagher og Rashford for Anthony Gordon.

73 min: Kobbie Mainoo og Marcus Rashford gjør seg klare.

70 min: Tidligere United-spiller Andreas Pereira kommer på. Hans andre landskamp for Brasil.

67 min: Harry Maguire byttes ut med Lewis Dunk. Ingen United spillere er for øyeblikket på banen. 

58 min: Maguire gjør gode involveringer for England som har styrt mest av andre omgangen så langt.

48 min: Harry Maguire får en touch på Fodens corner, men Brasil klarerer.

46 min: Andre omgang har startet. Rashford og Mainoo fortsatt på benken.

41 min: Maguire mister ballen i farlig situasjon og Raphinha får komme til avslutning, men heldigvis for United-stopperen gikk skuddet utenfor mål.

34 min: Et godt angrep fra Brasil ender med stolpeskudd.

24 min: England får frispark utenfor 16-meteren. Maguire prøver på scoring, men ballen heades over linja.

20 min: Kyle Walker må av med skaden han pådro seg i løpet for å redde England fra å slippe inn mål. Maguire overtar kapteinsbindet.

16 min: Høyt angrep fra Brasil, mye å gjøre for Uniteds forvarsspiller.

12 min: England mister ballen og Brasil får en enorm sjanse. Hvordan det ikke blir mål er ikke godt å si. Walker løper opp ballen og prøver å klarere, men ballen går i ryggen på Maguire. England får heldigvis ballen ut av farlig posisjon.

11 min: Maguire er stødig bak og er med på å holde flyt i laget.

7 min: Minner om at Brasil tidligere annonserte at Casemiro ikke vil spille landskampene på grunn av skade. Når han er tilbake er uvisst.

6 min: Englands angrep blir stoppet. Maguire står i offside.

1 min: Kampen er i gang.

Powered by Labrador CMS