– Klubben er en gravplass for trenere og spillere

Publisert Sist oppdatert

2-3-tapet for Galatasaray sørget for at United fortsatt står uten poeng i Champions League-gruppespillet, og ting har ikke akkurat gått så veldig mye bedre ellers denne sesongen med ni poeng og foreløpig 10. plass i ligaen.

Flere har begynt å rette pekefingeren mot Erik ten Hag, men flere britiske medier skriver at nederlenderen sitter trygt i stolen.

Gary Neville forsvarer også Ten Hag og er tydelig på at han ikke alene kan få skylden for hvordan laget fremstår om dagen.

Slik forklarer Neville sesongen i samtale med Talksport:

– Rufsete, veldig rufsete. Det har vært opp og ned, inkonsekvent, skader og mange ting som går galt på banen, mange ting som går galt av banen.

– Jeg synes synd på manageren. Jeg vet at mange vil si at han er nødt til å gjøre det bedre, og det er greit, han er Manchester United-manageren, men det er mange store problemer i klubben som alle managerne har funnet ut de siste ti årene.

HAR INGEN ENKEL JOBB: Erik ten Hag.

For at United skal finne veien tilbake til toppen, mener Neville at disse problemene må løses.

– Frem til de problemene er løst, vil vi fortsatt se underpresterende lag, underpresterende spillere. Det har blitt en gravplass for trenere og spillere, jeg sa det for noen år siden også - det er ikke et for sterkt begrep.

– Det er veldig få spillere som har vært på sitt beste i Manchester United de siste ti årene. De var alle store spillere da de kom til klubben, de var alle ønsket av andre klubber. De vant disse spillerne fra andre klubber og så endte de opp med å komme til Manchester United, og så ender de opp med å ikke lykkes og ikke presterer sitt beste. 

– Hvorfor er det slik? Det er fordi det ikke er kulturelt riktig å akseptere spillere på måten som det burde være, og det må vi rette opp.

Powered by Labrador CMS