Kieran McKennas Ipswich klar for Premier League

Elleville jubelscener da Kieran McKennas Ipswich rykket opp til Premier League. 

Publisert Sist oppdatert

I begivenhetenes sentrum står den tidligere United-treneren Kieren McKenna som har utrettet noe i nærheten av et mirakel med laget fra Suffolk. 

Sist sesong het motstanderne Forest Green, Morecambe, Fleetwood og Cheltenham. 

Neste sesong heter de Manchester United, Manchester City, Arsenal og Liverpool. 

I løpet av to sesonger har Ipswich gått fra League One til Premier League og nå får McKenna muligheten til å lede laget sitt mot gamleklubben Manchester United.

Det er ikke rart 37-åringen gliste bredt da Sky Sports snakket med ham etter kampen.

Ipswich-spillerne feierer opprykket med supporterne.

– Dette betyr enormt mye. Jeg er veldig stolt av det vi har gjort, og du kan se hva dette betyr for spillerne og byen. Det har vært knallhard jobbing fra alle og støtte til prosjektet hele veien. Vi har en stor jobb å gjøre med å forberede oss til Premier League, men den jobben begynner først om noen dager, gliser en feststemt McKenna til Sky. 

2-0-seieren i siste serierunde mot Huddersfield var den perfekte måten å rykke opp på for McKenna og Ipswich, men The Tractor Boys ville ha rykket opp også med tap ettersom Leeds tapte 1-2 hjemme for Southampton. 

McKennas eventyr i Ipswich startet halvveis ut i 2021/22-sesongen da han overtok klubben og stabiliserte en klubb som slet tungt. I sin første hele sesong ble det opprykk til Championship, og denne sesongen har Ipswich, Leicester og Leeds kjempet en innbitt kamp om de to direkte opprykksplassene. 

Den tidligere McKenna-eleven fra Uniteds akademi og førstelag, Axel Tuanzebe, kunne feire opprykket til Premier League som Ipswich-spiller. 

Powered by Labrador CMS