FORVENTER STORE STRUKTURELLE ENDRINGER:

- Kan kutte nærmere 300 jobber

Publisert Sist oppdatert

Etter at Sir Jim Ratcliffe og INEOS sitt oppkjøp omsider ble bekreftet julaften klokken 17.00 har ikke britisk media ligget på latsiden med å melde om endringer den nye minoritetseieren ønsker å gjøre i klubben den nærmeste tiden.

Etter at Telegraph tirsdag formiddag meldte at Ratcliffe rådes til å rive Old Trafford, noe du kan lese mer om i egen sak, følger Guardian og Jamie Jackson opp med en sak som handler planer om strukturelle endringer i antall ansatte i klubben.

- Sir Jim Ratcliffe forventes å be en ekstern revisor om å vurdere Manchester Uniteds struktur og utgifter med sikte på å gjennomføre en større effektiviseringsøvelse, noe som betyr at så mange som 300 jobber potensielt er truet.

Skulle det bli et kutt på 300 jobber, vil det bety en nedbemanning på mellom 25-30 %, noe som vil være et svært inngripende tiltak i strukturen i klubben. Det vil samtidig være en effektiv måte å dempe høye utgifter og med det kunne sikre mer penger til sportslig drift.

LES OGSÅ:  – Det har vært helt krise

Ansatte som allerede er i klubben skal være klar over at endringen i eierstrukturen vil innebære en prosess hvor eksterne regnskapsfirmaer kikker på hvordan klubben kan bli mer effektive innenfor kostnader. 

 Se hva United-fans på gaten mener om eierskiftet: 

Powered by Labrador CMS