KILDER TIL UNITED.NO:

Kan forsvinne fra United i januar

Publisert

Manchester United ønsker svært gjerne å beholde Isak Hansen-Aarøen, men likevel kan den talentfulle nordmannens fotballfremtid fort ligge et annet sted enn på Old Trafford.

Det erfarer united.no.

Hansen-Aarøen kom til klubben allerede som 16-åring og har fått flere sjanser på A-laget i treningskamper. Nordmannen har periodevis trent fast med førstelaget på Carrington og er fortsatt sporadisk innom treningene med A-laget. Senest uken før jul ble han avbildet sammen med lagets største stjerner.

Men til tross for at Erik ten Hag har måttet håndtere enorme skadeproblemer denne sesongen, virker veien til førstelagsspill fortsatt lang. Så lang at andre klubber har opprettet dialog om en permanent overgang bort fra Manchester United. 

Samtidig er nordmannen i forhandlinger med United om en forlengelse av avtalen, som utløper sommeren 2024.

FORSVINNER?: Isak Hansen-Aarøens fotballfremtid ligger trolig et annet sted enn i Manchester.

United.no kan avsløre at det for øyeblikket er tre scenarioer som fremstår aktuelle: 

1) Isak Hansen-Aarøen forsvinner permanent fra Manchester United i januar.

2) Isak Hansen-Aarøen forlenger med United og lånes ut i januar.

3) Isak Hansen-Aarøen forlenger med United og blir værende - med utgangspunkt i forespeilet førstelagsspill denne sesongen.

United.no erfarer at det er alternativ én som fremstår som det mest sannsynlige utfallet - i skrivende stund. Samtidig skal ingen avgjørelse være tatt på nåværende tidspunkt.

United anser, ifølge kilder united.no har pratet med, nordmannen som en «kategori A»-spiller, som betyr at de ser på ham som et så stort talent at han i teorien kan bli god nok til å representere Manchester United i en Champions League-finale. 

Og til tross for at nordmannen har fått massevis av gode tilbakemeldinger for sine prestasjoner på trening, og også er en del av Norges U21-landslag, venter han fortsatt på den obligatoriske førstelagsdebuten. 

Nordmannen fikk sjansen på Old Trafford mot Rayo Vallecano på tampen av oppkjøringen til 2022/2023-sesongen og fikk sjansen mot Leeds og Lyon i sesongoppkjøringen til årets sesong.  Han kom imidlertid ikke med i pre-season-troppen som reiste til USA.

MED FØRSTELAGET: Isak Hansen-Aarøen trener jevnlig med førstelaget til United. Her i oppkjøringen til 2023/2024-sesongen.

Hansen-Aarøen var derimot med førstelaget som reiste til Wembley i forbindelse med FA-cupfinalen mot Manchester City i juni.  Nordmannen var ikke en del av troppen, men var med på forberedelsene inn mot finalen og deltok på treningsøktene i forkant. 

United.no erfarer at klubber i Belgia, Nederland, Spania og Italia alle skal være interesserte i Hansen-Aarøen.

Powered by Labrador CMS