Bruno Fernandes og Harry Kane takker hverandre for kampen.

Kampkonkurransen: Odd og Remi vant gavekort

Publisert Sist oppdatert

OPPDATERT: Det var snaut 1200 av dere som var med på kampkonkurransen før fristen for å delta gikk ut 19.30 tirsdag, og til slutt var det bare 2 personer som fikk alt rett.

De tippet rett i at Højlund ikke scoret, at Onana ikke slapp inn mer enn ett mål, at Wan-Bissaka ikke startet, at United ikke scoret mer enn to mål, at McTominay ble målløs og at Bruno Fernandes løp mer enn 12 km (riktige var 12,6 km).

Remi og Odd vinner dermed hvert sitt gavekort på 600 kroner, og er allerede varslet om dette.


United møter Bayern München hjemme tirsdag kveld, og siden det nærmer seg jul og har hoppet over kampkonkurranse i noen kamper så deler vi denne gangen ut premier til de to beste.

Alt som trengs er å svare på de seks ja/nei-spørsmålene lenger ned på siden. Onsdag teller vi så opp, og de to med flest korrekte svar får hvert sitt gavekort. Merk også at hvis flere deler seieren så trekkes de to vinnerne.

Merk at fristen for å delta er 19.30 tirsdag kveld, et lite kvarter før lagoppstillingen blir offentliggjort og at den eneste måten du kan vinne på er å legge igjen navn og mail etter at du har svart. Dette er en medlemskonkurranse.

Tidligere vinnere:

Wolves H: Kristian M.
Spurs B: Rolf
Forest H: Jan Erik
Arsenal B: Tron
Brighton H: Jens
Burnley B: Rasmus
Palace H LC: Nicolay
Palace H: Erling
Brentford H: Jan
Sheff. Utd. B: Noah
Man. City H: Stig

Powered by Labrador CMS