Tankefull Sir Jim Ratcliffe.

– Jeg vil heller finne den neste Mbappé

Publisert Sist oppdatert

Sir Jim Ratcliffe har nylig vært gjest i podkasten «Geraint Thomas Cycling Club», hvor han har fått flere spørsmål knyttet til Manchester United.

Et av dem omhandler sommerens overgangsvindu, hvor det naturligvis er knyttet forhåpninger til hva Ratcliffe & co kan utrette.

En kan nok imidlertid slå fast at en superstjerne som Kylian Mbappé ikke vil komme inn dørene.

– Det jeg heller vil er å finne den neste Mbappé, enn å bruke en formue på bare å kjøpe suksess. På en måte er det vel ikke så smart å kjøpe Mbappé, sier Ratcliffe.

– Men hva er mer utfordrende enn å finne den neste Mbappé, den neste Bellingham eller den neste Roy Keane, fortsetter han.

Ratcliffe vil heller finne en ny Bellingham eller Mbappé, enn å bruke hele pengesekken på én én spiller.

På et konkret spørsmål om United burde prøve å hente Jude Bellingham, svarer den nye minoritetseieren:

– Han er en strålende fotballspiller, men det er ikke der fokuset vårt er. Løsningen er ikke å bruke mye penger på et par strålende spillere.

– Det første vi må gjøre er å få de rette personene i de rette boksene som styrer og organiserer klubben, og sørge for at rekrutteringen blir riktig. Det er en så sentral del av å drive en fotballklubb, å få det rett.

Dersom Ratcliffe kunne valgt å hente en tidligere United-spiller til dagens tropp, røper han hvem som ville stått øverst på lista: Paul Scholes.

– Det er på en måte den type spiller de savner mest, sier Ratcliffe.

Powered by Labrador CMS